Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre sikerült szűk lyukba találnom: ilyen egyszerű a megoldás?
Korábban többször probléma volt, hogy nem fértem be. Most meg csak szimplán odatartottam, nem is nagyon nyomtam, de lassan becsúszott. És bent már nem is volt szűk, csak míg be kellett hatolni.
Ezen múlt korábban, hogy nem így álltam hozzá? Régebben nyomkodtam, erőltettem, úgy meg nem akart bemenni.
nem gratulációra számítottam, nem is vártam el, hanem tapasztalatra, de látom, itt mindenki szűz és még nem volt ilyenje...
nem segg volt
*velünk
És mi még nrm is tapasztaltuk pl az orgazmikus mandzsettàt.
Jaj-jaj.
Mekkora hatalmas farkad van?
Amúgy anatómiailag hüvelyből is különböző típusok vannak. Van ez a fajta, amelyik szűk bemenet után bent kiöblösödik. Mint a tágas barlang, amelyiknek szűk a bejárata.
Egy tapasztalatlan 49 éves
Volt olyan barátnőm, akit ha nem izgattam fel, nekem fájt a behatolás, és neki is.
Ha izgattam akkor is szűk volt, és végig a szex során is. Egy élvezést bírt, utánna 2-4 óráig nem is akart szexelni.
De behatolás után is nagyon szűk volt, első pár alkalommal ha 1 percig bírtam az is sok volt. De rekordom talán 10 perc lehetett, de sokszor a csaj elöbb elment, és ki kellett húzni. Ő nem fojtatta sem kézzel, sem szájjal. Így magamnak kellett csinálni. Nem volt az igazi sajnos. Pedig nagyon jó puncija volt, nagyon szűk, ami azért elég izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!