Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostituáltat ki lehet nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltat ki lehet nyalni?

Figyelt kérdés

22 éves szűz férfi vagyok és már évek óta nagyon vágyom hogy szexuális élményben legyen részem. Azonban sajnos egyetlen olyan nőt sem sikerült még találnom akivel kölcsönösen vonzódnánk egymáshoz. Emiatt gondolom úgy hogy csak egy lehetőség van ahhoz hogy megtapasztaljam milyen is ha két ember testileg közel van egymáshoz, fizetnem kell érte.

Azonban sajnos van egy olyan nagy gondom, hogy engem egész egyszerűen jobban vonz az hogy végigcsókoljam és nyaljam a nő testét, mint a vaginális szex. Az sokkal izgatóbb számomra ha simogathatom a teste minden tájékát, legfőképp ott alul, izgatnám kézzel és orálisan. Sokkal jobban vágyom erre minthogy behatoljak. Nincs szükségem viszonzásra, csak én akarok hozzányúlni.

Viszont nem tudom ez mennyire ajánlott prostituáltak esetében, mivel ugye ők sok férfival vannak együtt és ki tudja mit lehet elkapni tőlük. Meg hogy egyáltalán megengednék-e az ilyesmit egy nem éppen vonzó férfinak. Vagy a pénzért belemegy ebbe valaki?

Mik a tapasztalatok?

2024. ápr. 16. 13:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Igen van olyan prosti ahol nyalni is lehet. Mindazonáltal az sem "kényeztegetésre" meg csókolgatásra vágyik, hanem hogy a pacák mielőbb végezzen.
2024. ápr. 16. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha erre vágysz, akkor ne sajnáld a pénzt, és a felsőbb kategóriás lányok közt nézelődj, azok adnak a higiéniára, meg orvosi szűrővizsgálatra is szoktak járni, ergo kisebb eséllyel kapsz el valami nyavalyát...
2024. ápr. 16. 15:35
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
Nem ajánlanék egy prostit sem.Inkább menj fel bármelyik társkeresőre, és írd le őszintén mit szeretnél, és írd meg a sikertelenséged is.Rengeteg fiatal lány van úgy, mint te, és azokban nagyobb az empátia ha őszinte vagy. Ne rontsd el az életed azzal, hogy prostihoz mész, inkább költsd a pénzed tárkeresőkre, de még pénz sem, kell, sok ingyenes társkereső van.
2024. ápr. 16. 15:46
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Én mindegyiket kinyaltam akiknél voltam, semmi bajom nincs.
2024. ápr. 16. 16:54
 15/18 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem is pontosan amit leirtál, de közelitöleg csaknem mindegyik rosszlány kaphato erre. Beszéld meg elöre és nem lesz semmi probléma ezzel (Azt nem szeretik ha az egész testét összenyálazod, de a többi simán.) Onnan tudom, hogy én is igy szeretem és elég sok prostit kinyaltam már. Engem külön izgat ha tudom, hogy a hölgy nagy forgalmat bonyolit le.
2024. ápr. 16. 19:50
 16/18 Senior Séf ***** válasza:
63%
Ki lehet, de nem csak nyelv, gyomor is kell hozzá.
2024. ápr. 18. 16:54
 17/18 anonim ***** válasza:
80%
Én kifejezetten popsi nyalás miatt mentem el eddig rosszlányhoz. Mivel kapcsolatban sose kaptam meg, és mindig is vágytam rá, ezért kerestem egy formásseggű csajt és megkérdeztem, hogy ki lehet-e nyalni a popsiját. Igent mondott és elmentem hozzá. Fantasztikus volt. Annyira feluzgultam, mikor nyaltam neki, hogy majd szétrobbant az ezredes... Elêg volt csak leírni ezt, és már is kivagyok.
2024. ápr. 19. 07:09
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Én nyaltam már ki prostit. Rosszlányokról kell választani, ott igényes nők vannak.
2024. ápr. 22. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!