Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szagolni megalázóbb mint nyalni?
Egy prostitól, aki felár ellenében zokszó nélkül feneket nyalt, azt kértem, hogy “most ne nyald, csak szagold!”. Ezen nagyon kiakadt, alig tudtam visszacsalogatni a fenekemhez hogy folytassa a nyalást. Jogosan háborodott fel? A fenékszagoltatás megalazobb lenne, mint a nyalatás, annak ellenére, hogy olyankor hozza sem kell érni?
Hozzáteszem: patyolattiszta volt a fenekem.
F
Kérdezd meg tőle, h mi volt a gond.
L
3as:
Kérdeztem.
Az volt a baja vele hogy megalazo és h mit képzelek.
Őszintén szólva hányinger ez a sztori, de☝️ én egy hetero férfi vagyok, tehát ez nem lényeg! 😀
A lényeg, hogy a prostika rossz szakmát választott!
Nem csak az alap dolgokat kell ott csinálni, hanem vannak ilyenek mint te, vagy mégrosszabbak.
Ezért lehet jobb előtte, előre letisztázni a dolgokat.
Az anusz nyálas szexuális izgalmat jelent a férfi parnernek
De azzal h seggét szagoltatsz kb ember számba se veszed ... illetve gondolhatta azt is hogy oda akarsz fingani
..
De amúgy komolyan miért alazol még egy nőt csak azért mert pénzért kínálja a bajait ..
A főnöködnek is mindennap benyalsz beszagolsz miért? Mert kel a lové
Az orr is egy erzekszerv, csakúgy mint a nyelv.
Amikor feneket (vagy akár puncit) nyal valaki, akkor sem csak nedvesit, hanem ízt is érzékel. Ha mást nem is, a bőr Ízét. Másfelől, ha szagol, nem csak a szaglóhámját stimulálja, hanem a szuszogással kellemesen, hüvosen simogatja az ottani érzékeny bőrfelületet.
Azért csodálkoztam, mert azok a szub beállítottságú lányok akik ezt civilben csinálták nekem, nem tettek ilyen különbséget a kettő között.
Kerdezo. Baratnovel kapcsolatban is megkerdezned?
Amugy a nyalast sem ertem, eleve gumiban kene szopniuk. De te, meglepo a dolog, szoval ember. Es mindent penzert nem lehet megkapni. Ha te szagolgatnad mas segget, arra is keresni kene aberrallciora kaphatot. Hat meg erre. Szornyu egy dolog, de ez a prosti valahogy nem egy targy, es a penzedert nem kaphattad meg azt, amit minden kutya megkap a masiktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!