Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a barátnőm fenekét szagolni, szerintetek ez normális?
A barátnőmnek eléggé kellemes popsi illata van, nagyon szeretem nyalás közben szagolni,és azt is imádom mikor 69-ben odatolja. Nyalni is szoktam de azt ritkábban. A legjobb az lenne ha ráülne az arcomra és úgy szagolhatnám neki, de szerinte ez már picit beteges amit csinálok. Pedig én nagyon szeretném ha rám ülne és úgy szaglászhatnám :( De mint említettem ezt ő nem igazán akarja, szerinte ez már nem igazán normális.
Nektek mi a véleményetek erről? Tényleg túl messzire megyek? Le kell szoknom róla?
erre mondják, h működik köztetek a kémia
testének minden részének minden illata vonzó számodra
nekem egy lány a zoknijaimat imádta szagolgatni futás után
Én nem vagyok lány, de ha boldoggá tenne, az enyémet is szagolgathatnád! :-)
Nem kell leszoknod, ha nem túl "avas" én is beletúrom a fejem!
Én azt szeretem, ha a puncimért van így odáig.
De amíg nem sérted meg őt vele, addig szerintem nem gáz, ha csinálod. Lehet, hogy ő is azért mondja ezt, hogy már beteges, mert azt szeretné, hogy a puncijával foglalkozz ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!