Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 18-ik élet évemet töltöm ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 18-ik élet évemet töltöm ne itélkezzetek és normális válaszokat irjatok! Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Van egy párom mondhatni hogy két éve párhonapot külön voltunk mert felbontottam a jegyességünket. (Ő 31éves)

Szeretem őt jo az ágyban helyes ha akarná minden csaj a lábai elött lenne ...

Viszont nekem sikerült elkövetnem azt a hibát hogy megcsaltam egy nálam 20 évvel idősebb férfival (nem akarok olyan kommentelet hogy apa komplexusom van mert nincs)..

Párhonapja ismerem a pasit joképü inteligens okos jo izlése van...

Májustol junius közepéig feljártam hozzá azt hogy a szeretőm nem lehet mondani miv sex nem volt kielégitettük egymást csokoloztunk összebujtunk stb...

akkor heti 2-3x felmentem mostmár csak heti 1x vagy 1x se...

Az eleén tisztáztuk hogy semien érzelmet nem viszünk bele ebbe a "viszonyba"... de azt hiszem eltört a mécses.. udvarol nekem mindig kapoktőle virágot bombont stb ..

az elmult időben nagyon ritkán keresem akkor is csak üzeneteket küldünk egymásnak...

és ha eszembe jut rossz érzés kap el ... mintha hiányozna...

Miért van ez??

2015. júl. 8. 08:34
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyes írási hibákért!!
2015. júl. 8. 08:36
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
nem lehet mondani miv sex nem volt kielégitettük egymást csokoloztunk összebujtunk stb... Mi a szereto h nem a kielegitest adja na meg mit nevezel kielegitesnek ha nem szex? Amugy hany evesen dgtal eloszur a most 31 eves pasiddal?
2015. júl. 8. 08:58
 3/13 A kérdező kommentje:

2 éves kapcsolatom volt 14 évesen voltam elösször pasival akkor volt a pasi 25 vele volbat 2 évig moat a párom 31

és amugy meg megujjazot kinyalt stb

2015. júl. 8. 12:08
 4/13 anonim ***** válasza:

a nyolc általános legalább megvan?

nem a helyesírásra gondolok, csak nagyon butának tűnsz.

szóval, a nyolc általános megvan?

2015. júl. 8. 12:34
 5/13 A kérdező kommentje:

Mért tűnök butának??

Most végzek a szakmámmal ugyhogy valoszinüleg meh van a 8általános!!

2015. júl. 8. 12:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem szimpi vagy. De a kérdésedre nem tudom a választ.
2015. júl. 8. 12:50
 7/13 anonim ***** válasza:
annál többet nem is néztem volna ki belőled. mi leszel?
2015. júl. 8. 12:54
 8/13 A kérdező kommentje:

Miből nem néztél volna belőlem ki többet??!

Szakács

2015. júl. 8. 13:05
 9/13 A kérdező kommentje:

Amugy ki vagy Te hogy belém kötsz??

Cigo vagy hogy ugy gondolod leszolhatsz?? Mond Re mibe vagy jobb??

2015. júl. 8. 13:33
 10/13 anonim ***** válasza:
miért ne szólhatnálak le? ki vagy te???? még érettségid sincs. azt szólok le akit akarok
2015. júl. 8. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!