Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szoktátok nyalni a prostit? Ha igen, izgultok utána? Volt már, hogy elkaptatok valamit?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 13:09
1/24 anonim válasza:
Ki szoktam,de soha,semmi problémám nem volt emiatt
2/24 anonim válasza:
azert a prosti kulon felarat szamol fel. meghozza borsosat.
4/24 anonim válasza:
Nem, mert miért is tenném? Tudom, hogy úgysem élvezi akkor miért strapáljam magam?
5/24 anonim válasza:
Hát azért ha elviszik egy körre aztán jól tele tankolják, nem hiszem hogy sokaknak lenne gusztusa hozzá. Még ha le is fürdik számomra undort keltene hogy egy órája még tiszta g***i volt. Na mindegy, lehet valaki ezt szereti. Ez csak az én véleményem.
6/24 anonim válasza:
#5: Hogy lenne tiszta g**i? Gumival???
7/24 anonim válasza:
én is kinyaltam mondjuk ezt külön kérése volt, gondolom szipi voltam neki. viszont nem színlelte az orgazmust, így én is megkaptam amire vágytam!
jó volt na...
8/24 anonim válasza:
5 ös vagyok. igazad van 6 os. Valóban!
10/24 anonim válasza:
Nem szeretem kinyalni a csajokat, de egyszer kinyaltam egy utcai prostit huszonvalahány éve. Annyira belejöttünk a szexbe mindketten, hogy már szeretkezés lett belőle és természetesen jött az egész. Életem egyik legjobb élménye volt. Kár, hogy akkor még nem volt mobiltelefon, mert számot cseréltünk volna:) Persze akkor is ki lehetett volna alakítani egy kapcsolatot, a csaj benne is lett volna, de akkor kapcsolatban voltam és gyáva voltam a váltáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!