Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostituáltat ki lehet nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltat ki lehet nyalni?

Figyelt kérdés

22 éves szűz férfi vagyok és már évek óta nagyon vágyom hogy szexuális élményben legyen részem. Azonban sajnos egyetlen olyan nőt sem sikerült még találnom akivel kölcsönösen vonzódnánk egymáshoz. Emiatt gondolom úgy hogy csak egy lehetőség van ahhoz hogy megtapasztaljam milyen is ha két ember testileg közel van egymáshoz, fizetnem kell érte.

Azonban sajnos van egy olyan nagy gondom, hogy engem egész egyszerűen jobban vonz az hogy végigcsókoljam és nyaljam a nő testét, mint a vaginális szex. Az sokkal izgatóbb számomra ha simogathatom a teste minden tájékát, legfőképp ott alul, izgatnám kézzel és orálisan. Sokkal jobban vágyom erre minthogy behatoljak. Nincs szükségem viszonzásra, csak én akarok hozzányúlni.

Viszont nem tudom ez mennyire ajánlott prostituáltak esetében, mivel ugye ők sok férfival vannak együtt és ki tudja mit lehet elkapni tőlük. Meg hogy egyáltalán megengednék-e az ilyesmit egy nem éppen vonzó férfinak. Vagy a pénzért belemegy ebbe valaki?

Mik a tapasztalatok?

2024. ápr. 16. 13:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Küldj képet magadról
2024. ápr. 16. 13:03
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Van olyan akit kinyalok.
2024. ápr. 16. 13:04
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
Ki lehet de minek?
 4/18 A kérdező kommentje:
1-es, minek?
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
Ha van hozzá gusztusod… én egy prostit fix nem nyalnék ki, ki tudja hány nyelv érintkezett előttem a puncijával.
2024. ápr. 16. 13:05
 6/18 A kérdező kommentje:
3-as, le van írva
2024. ápr. 16. 13:05
 7/18 anonim ***** válasza:
24%
Hát, szerintem csak nyalás céljából találsz magadnak nőt. Akár extrás barátot.
2024. ápr. 16. 13:07
 8/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tekint rám egy nő sem úgy hogy testileg közel engedne magához. Nem látom a jeleket, sem az ilyen flörtölős beszédet. Nem tudom elképzelni hogy bármelyik közelebbi nőismerősöm belemenne egy ilyenbe.
2024. ápr. 16. 13:10
 9/18 anonim ***** válasza:
65%

Én is így vagyok a szexszel mint te kérdező,de egy prostinál azért meggondolnám.

Sajnos nem találni ilyenre nőt.

2024. ápr. 16. 13:24
 10/18 anonim ***** válasza:
66%
Lehet,de nem érdemes.
2024. ápr. 16. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!