Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan történt szex közben, ami a barátnőmnek nagyon nem esett jól, és ezért engem hibáztat, haragszik rám. Mit tegyek?
Igazából édeshármas volt, nem én csináltam azt, amit, hanem a másik pasas. Egyébként online ismertük meg a csávót, volt pár szexmentes találkozó az esemény előtt, többször megbeszéltük, hogy mi fér bele, de a így utólag azt mondhatom elkapkodott választás volt.
A barátnőm azért neheztel rám, mert nem akadályoztam meg bizonyos dolgokat, a harmadik fél túl durva volt vele. Én ezt nem vettem észre, csak amikor megtörtént az a dolog, ami már tényleg túl sok volt.
Alapból az aktus közben a legtöbb póz olyan volt, hogy nem igazán láttam, hogy a másik csávó mit csinál pontosan, a barátnőmnek össze volt kötve a keze, meg be volt tömve a szája, nem tudott jelezni.
A fene gondolta, hogy baj lesz, jól átbeszéltük, hogy mi fér bele, nem számítottunk rá, hogy a jelenlétemben átlépi a határt a "koma". Nem ez volt az első ilyen hármas, sose volt ebből gond, csak a csávó volt új. Az eleje óta belefért a kapcsolatunkba az ilyesmi. A barátnőmnek az a baja, hogy nem figyeltem rá eléggé, nem léptem közbe, csak akkor vettem észre, hogy baj van, amikor már nagy volt a baj.
Kicsit konkrétabban kisebb gond az volt, hogy végig túl durva volt a srác a barátnőm melleivel, a kelleténél jobban meghúzta a haját meg ilyenek. Ezzel még úgy volt a barátnőm az elmondása szerint, hogy hát ok, nem jó, de elmegy, max nem lesz mégegy alkalom a sráccal. Viszont a mélytorok az nála totál tabu, neki attól hánynia kell. A srác meg erőltette, én meg a pózból adódóan, ezt csak akkor vettem észre, amikor ebből az erőltetésből hányás lett.
Nyilván ezután kicsit sem kedvesen elküldtem a pasast, de már megtörtént a baj, olyan szempontból mindegy, hogy megtörtént, eső után köpönyeg. Elég rosszul érzem magam emiatt, hogy ez így alakult. Ráadásul a barátnőm haragszik rám, hogy nem vigyáztam rá, velem szemben távolságtartóbb. Mit tegyek?
#18 Ahogy írtam, korábban nem volt ebből gond. Nyilván kicsit megismerkedtünk a pasival, nem rögtön szobára vele, az eset előtt nem tűnt gáznak. Ismerőssel egyikünk se akart, az ismerőseink nagyrészt munkatárs, barát, utólag lehet kínos lenne.
Az, hogy könnyen elhányja magát miért zárja ki a hármast? Nem látom az összefüggést. És nem, nem a kedvemért ment bele.
Mit véded? Ha rá esik a plafon és te nem tudod megmenteni akkor is téged hibáztatna. Felnőtt nő! Ő neki kellett volna előre gondolkodni és nem lefeküdni tök idegen csávóval. Őt dugtátok szét, ő hányt, ő fázott rá és nem te, tudta nagyon jól, hogy mire vállalkozik és mégis rábólintott.
Nem felelsz érte, nem a gyereked! Remélhetőleg ezek után 20x átgondolja kivel fekszik le.
"Kicsit konkrétabban kisebb gond az volt, hogy végig túl durva volt a srác a barátnőm melleivel, a kelleténél jobban meghúzta a haját meg ilyenek. Ezzel még úgy volt a barátnőm az elmondása szerint, hogy hát ok, nem jó, de elmegy, max nem lesz mégegy alkalom a sráccal."
Amikor már durvább volt, fájt neki, kellemetlen volt miért nem szólt, jelzett? Miért várta meg, hogy hányásra kerüljön sor?
Most ha pofont vágta volna akkor is qssolt volna?
Gondolkodni kéne és nem hagyni magát használni mint egy büdös kurwát!
Na most majd megtanulja, hogy nem mindenki te vagy. Valószínű, hogy elhagy téged, vagy majd te őt mert nem fog neked pinát adni.
Ennyi.
Jaaa értem azt hogy lekötik a kezét meg betömik a száját az neki teljesen oké meg tetszik, de onnantól ha megb*ák vagy hozzányulnak már felvan háborodva miért nem védted meg 🤣
Az azért úgy megvan, hogy alárendelt megalázott szerepbe ment bele?
A mélytorkozás meg hát hirtelen egy baleset lett, mert a csávó gondolom beleélte magát a fölérendelt szerepbe, amibe a te barátnőd önként és dalolva egyezett bele!
A te csajod hibás. Azt hiszi, hogy te mindentől és mindenkitől meg tudod menteni. Elfelejti, hogy nem vagy az Atyaúristen (ha egyáltalán létezik!). Téged terhel, rád pakolja a saját nyomorúságát.
Azért egyezett bele a szendvicsbe, mert:
A) Veled unja a szexet.
B)Neked akar megfelelni.
C)Ha lányokkal is szexeltetek akkor visszaadta a kölcsönt.
Egyik sem túl jó lehetőség.
El fog jönni a vég, előbb utóbb eljönne, de az incidens meggyorsította a folyamatot.
Így van ez amikor valakinek nem elég a normális párkapcsolat, szex, be akar vonultatni másokat.
Még lehet azzal is többet értettek volna hogyha orgián vetettek volna részt, ott talán megvannak a szabályok.
Bár ha valaki olyan idióta, hogy hagyja magát bekötözni, a száját begyömöszölni az tényleg nem tudom mit vár ISMERETLEN férfitól.
Azt mindenképp tegyük hozzá, hogy nagyon gáz páros vagytok már csak abból is kiindulva, hogy barát/ismerőssel nem csináljátok mert SZÉGYELLITEK, hogy egyáltalán hármasban vesztek részt. Lol.
Persze az sem elhanyagolható opció mint ahogyan írták előttem, hogy a férfi egyszerűen bevadult főleg, hogy a barátnőd valahol élvezte amit művelt vele, azt hitte szabad a pálya.
Nem lehet megbízni senkiben teljes mértékben, különösen nem ISMERETLENBEN.
Majd most megeszitek amit főztetek.
Jó étvágyat!
Ez van, ha kinyitja egy pár a kapcsolat ajtaját, sosem tudhatod biztosan, hogy ki sétál be rajta.
A műfaj sajátja, kár a csajodnak duzzogni. Mondhatnám, hogy legközelebb okosabban csináljátok, de felesleges, mert ez nem csak rajtatok múlik.
Hiába nyomod kérdező a magadét, én úgysem értek két dolgot.
1. hogy ha valaki eleve egy ilyen helyzetbe ami a kiszolgáltatottság mintája meg ugye az erőszakos szexé az miért nyafog ezek után. Értem miért, mert olyan történt amit nem szeret de ez pont egy olyan helyzet aminél bizony van esélye az ilyen jellegű történéseknek. Nem megerőszakolva lett, hanem ezt a helyzetet akarta. Mert ahogy írod az olyan mintha "durva szexet akarok de gyengéden" mert a durvulástól félek.
2. Miért te lennél ebben a hibás? Miért kéne neked bármi módon kiengesztelni őt? Eltekintve az 1. ponttól, belementetek egy helyzetbe, mindketten megegyezve és ez a helyzet eldurvult, nem úgy sült el ahogy kellett volna. Na és? Akkor ez most csak a te hibád és senki másé? Ő is akarta a helyzetet, nem? Elromlott egy harmadik személy által. Nem látom miért te vagy a hibás hisz írod, hogy minden olyan hirtelen történt, hogy lehetetlen volt úgy reagálni, hogy ne történjen meg végképp. Szóval szerintem a párod nyelje le a békát és kész. Ez olyan mint az erdőben széttép egy medve. Sok sok ember jár az erdőbe és semmi nem történik, de egyszer valakit széttép. Szóval mindenkinek benne van a pakliban ha erdőbe mész. Vagy ne menj erdőbe vagy fogadd el, hogy sajnos olykor rosszul sül el még ha minimum is az esélye.
Most veletek történt ilyen, ez van, senki nem hibás kettőtök közül, tovább kell lépni.
"Nem megerőszakolva lett, hanem ezt a helyzetet akarta"
Előre meg lett beszélve, hogy mit NE. Ha csak ketten vannak, ez akkor is erőszak.
De csodás, hogy bemutatkoztok. Mondom én, hogy minden férfi nemi erőszakoló.
Mélytorok betömött szájjal? Azt hogy?? :D
És ha már nem volt betömve a szája, akkor miért nem beszélt vele és mondta azt, hogy NEM? Attól még, hogy a keze meg van kötve, tud szólni, ha valamit nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!