Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan történt szex közben, ami a barátnőmnek nagyon nem esett jól, és ezért engem hibáztat, haragszik rám. Mit tegyek?
Igazából édeshármas volt, nem én csináltam azt, amit, hanem a másik pasas. Egyébként online ismertük meg a csávót, volt pár szexmentes találkozó az esemény előtt, többször megbeszéltük, hogy mi fér bele, de a így utólag azt mondhatom elkapkodott választás volt.
A barátnőm azért neheztel rám, mert nem akadályoztam meg bizonyos dolgokat, a harmadik fél túl durva volt vele. Én ezt nem vettem észre, csak amikor megtörtént az a dolog, ami már tényleg túl sok volt.
Alapból az aktus közben a legtöbb póz olyan volt, hogy nem igazán láttam, hogy a másik csávó mit csinál pontosan, a barátnőmnek össze volt kötve a keze, meg be volt tömve a szája, nem tudott jelezni.
A fene gondolta, hogy baj lesz, jól átbeszéltük, hogy mi fér bele, nem számítottunk rá, hogy a jelenlétemben átlépi a határt a "koma". Nem ez volt az első ilyen hármas, sose volt ebből gond, csak a csávó volt új. Az eleje óta belefért a kapcsolatunkba az ilyesmi. A barátnőmnek az a baja, hogy nem figyeltem rá eléggé, nem léptem közbe, csak akkor vettem észre, hogy baj van, amikor már nagy volt a baj.
Kicsit konkrétabban kisebb gond az volt, hogy végig túl durva volt a srác a barátnőm melleivel, a kelleténél jobban meghúzta a haját meg ilyenek. Ezzel még úgy volt a barátnőm az elmondása szerint, hogy hát ok, nem jó, de elmegy, max nem lesz mégegy alkalom a sráccal. Viszont a mélytorok az nála totál tabu, neki attól hánynia kell. A srác meg erőltette, én meg a pózból adódóan, ezt csak akkor vettem észre, amikor ebből az erőltetésből hányás lett.
Nyilván ezután kicsit sem kedvesen elküldtem a pasast, de már megtörtént a baj, olyan szempontból mindegy, hogy megtörtént, eső után köpönyeg. Elég rosszul érzem magam emiatt, hogy ez így alakult. Ráadásul a barátnőm haragszik rám, hogy nem vigyáztam rá, velem szemben távolságtartóbb. Mit tegyek?
Megértem barátnődet teljesen, elvégre te vagy a párja és neked kellett volna figyelned rá, főleg úgy hogy ő maga teljesen kiszolgáltatott állapotban volt, bekötött kezekkel meg betömött szájjal. Nem akarok elhamarkodott vagy nagyon extrém kijelentést tenni itt de azért elég traumatizáló élmény az amikor teljesen kiszolgáltatva vagy valakinek aki kihasználja ezt, és szexuálisan visszaél vele az akaratod ellenére. Ez eléggé kimeríti az erőszak fogalmát.
Amit tanácsolni tudok az az hogy adj megfelelő teret neki, és kis idő múlva üljetek le megbeszélni a történteket akkor amikor nem lesz ennyire friss. Szeretnék itt pozitív lenni, de nem vennék mérget arra hogy menthető így a kapcsolat, de nyílván egy random ember vagyok a netről, nem ismerem egyikőtöket se. Az is elképzelhető hogy barátnőd idővel lenyugszik, akkor majd könnyebb lesz beszélnetek. A hármasozáshoz hozzátenném hogy a szabadulószó vagy jelzés pont ezért hasznos, úgy általában a vanilla pároknak is, nem csak azoknak akik BDSM-et kedvelik. Fontos hogy minden résztvevőnek legyen lehetősége tisztán jelezni akkor ha probléma van, és megállítani mindent. Ha ne adj' történne mondjuk valami szex közben ami azonali segítséget, ellátást igényel például, vagy ha a partner(ek) durvulnak. Barátnődnek pont erre nem volt lehetősége a betömött száj meg lekötözés miatt, ami lehet baromi veszélyes is. Látszik amúgy hogy próbáltok felelősségteljesen hármasozni és tapasztalatok is van benne, de szabadulószó az kötelező, biztosra kell menni hogy mindenki tud beszélni vagy máshogy jelezni mielőtt még történne bármi is. Ugyanígy jó ha van olló kartávolságban, ha mondjuk hirtelen le kellene szedni a kötelet a másikról.
#5 Volt biztonsági jelzés, de nem használta időben. A megbeszéltek ellenére történt durvuláshoz úgy állt hozzá, hogy nem jó, de végülis annak ellenére élvezhető volt, max nem keressük a srácot többet. Az a része, ami tényleg gondot okozott, az túl hirtelen történt, tehát mire használta a megbeszélt jelet, már jel nélkül is egyértelmű volt, hogy az úgy nagggyon nem volt oké.
Nyilván rosszul esett neki, hogy így alakult, ezt meg is értem. Azt is megértem, hogy haragszik, azt is értem, hogy rám miért haragszik. De annyira hirtelen történt minden, hirtelen történt, nem láttam a kellemetlen részeket, hogy én szóljak, hogy erről nem volt szó. Konkrétan aznap majdnem kiküldött a kanapéra aludni, annyira haragudott rám, nem akar velem semmi érintést azóta sem. Itt most nem a szexre gondolok, ezután szóba se hoztam, nyilván nem esne jól neki a történtek után, de napok óta nem ölelt meg magától, nem puszil meg este, sokszor eltol...
Na ne már. Azért ez nagyon sarkított. És nem azt mondom, hogy mindent le kell tűrni, persze, hogy nem. Meg kell beszélni ahogy meg is történt, ehhez kell valami jelet megbeszélni amivel jelez aaz egyom fél, ha valami nem oké. Na de... Egy nő aki meg akar lenni kötözve, betömött szájjal az azért ne gondolja, hogy aki ezt a fajta szexet szereti az juj de gyengéden szereti.. Bakker.. 8 éves a nőd vagy mi? Egy totál durva, erőszakos szexet imitáló dologba megy bele és megsértődik ha valaki durvábban dugja? Na és ezzel most nem a srácot védem, csak épp... Ugye van a mondas.. "Aki qrvanak megy ne csodálkozzon, hogy megb@..sszák." Ilyenre idegen ki jelentkezik? Általában nem a romantikus, gyengéd kislányos pasik.
Amit javaslok. Ha nem szereti durvan akkor ne menjen bele durva, kiszolgáltatott szexbe. Mert a hév elragadja a pasit aztán ez van. Maradjon ő csak a simogatós szexnél a saját párjával, ott nem éri meglepetés.
#7 Hát azért nem a "durvábban dugja és megsértődik" kategória az, hogy előre el van mondva a srácnak, hogy nincs mélytorok, mert hányni fog, erre csak le nyomja a torkán.... Kb három dologra mondta, hogy ne. A melleivel ne durván, hajhúzás lehet, de ne rángassa nagyon, meg nem tudja tövig bevenni, rossz vége lenne, szóval ne is erőltesse. Ez nem egy nagy kérés szerintem. Máskor nem is volt ebből gond.
De amúgy still azt kérdeztem, hogy most hogy így alakult én mit tegyek, hogy ne nehézteljen rám a barátnőm, nem pedig azt, hogy mit nem kellett volna csinálni.
Szerintem hanyagoljátok egyelőre a azexet, aztán ha kész rá, beszéljétel meg, hogyan tovább.
Gyakorlatilag erőszakoskodott vele egy idegen srác a jelenlétedben, ezt nem lehet egykönnyen feldolgozni. Hadd, hogy eldöntse, akarja-e ezt a kapcsolatot folytatni veled. Ha nem, fogadd el. Ennyit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!