Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek a legjobb barátjával volt viszonya a múltban, szerintetek tartanom kéne ettől?
Még annak idején jöttünk össze, majd együtt is voltunk közel 3 évet, majd jött egy szakítás a részéről. Eltelt 1 év, majd újra beszélgetni, majd találkozgatni kezdtünk.
Ez alatt az idő alatt ő megismerkedett egy fiúval, akivel többször is volt szexuális élménye. A srácnak van most barátnője (nem túl stabil), de eljárnak a mai napig inni a párommal (ilyen bulikban nem szoktam jelen lenni), és ő a legjobb fiú barátja.
Szerintetek gyerekes gondolataim vannak, vagy lehet mitől tartanom?
Le fognak pontozni ezért, de akivel randiztál, smároltál, szexeltél vagy jártál, az nem barát. Én sem tartom meg barátnak, pont azért, mert nem akarok belőle a későbbiekben félreértést és a párom "barátai" közül sem tűrtem meg soha ezeket. Az ellenkező nemű barátokat is csak úgy, hogy nem megy minden nap a dumcsi meg a kapcsolatunkról lelkizés és én is be vagyok mutatva neki. Az úgy oké, én is így szoktam.
Biztos valakinek ez belefér, de nekem nem férne. Ez van, ha nem tetszik, nem kell velem összejönni.
Haszna semmi, ellenben lehet egy csomo problema belole. Bizony eleg magas kockazata van annak, hogy ujra az agyaban kot ki. Jol latod, ez mar rogton az elejetol megterheli a kapcsolatotokat. Sose kezdj olyannal, akinek nincs lezarva a multja, ez tipikusan ilyen.
Tudom, hogy ez mar amolyan vallasi kerdes, mindenki azt hisz, amit akar, de szerintem nem letezik baratsag no es ferfi kozott. Elobb utobb lesz belole valami tobb. Masok mashogy gondoljak. Ugyanugy, mint a megcsalasnal. Azok kozul is sokan megcsaljak a parjukat, akik korabban teljesen elutasitottak. Meg a konkret ember sem tudja megmondani, hogy kesobb mit fog tenni 5 ev mulva, amikor valaszut ele kerul. AZaz azt mondja teljes meggyozodessel, hogy o jobbra fog menni, amikor utkeresztezodeshez er, aztan megis balra megy, amikor helyzet van. Mert ugy alakul, olyan helyzet volt, stb. Van kockazat, kezeld ugy es donts.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!