Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek vagy a legjobb barátomnak higgyek? (Tényleg rámozdult volna. )
A barátnőm azt állítja, hogy a legjobb barátom, akivel együtt nőttem fel rámozdult, egész pontosan le akart vele feküdni.
Én a legkevésbé sem így ismerem őt, tudom, hogy nem hajtana olyan nőre aki kapcsolatban van, pláne nem ha az érintett a barátja.
Ugyanakkor a barátnőmet is nagyon szeretem és megbízom benne is, eddig mindig őszinte volt velem, legalábbis úgy tűnt.
Egyszerűen teljesen felőrölte az idegeimet ez a helyzet, nem akarok egy közel 20 éves barátságnak véget vetni, de a szerelmemet sem akarom elveszteni, igaz, hogy csak 3 hónapja vagyunk együtt, de így még nem szerettem nöt.
Szerintetek kinek adjak igazat? Vagy hogyan deríthetném ki?
Azt tudom, hogy a barátnőm nem igazán kedveli a barátaim egy részét, különösen azt akiről szó van, de azt nem nézném ki belőle, higy ilyen módon akarjon megszabadulni tőle.
#2 Nem igazán írogattak, nem kedvelték egymást, amikor egy társaságban vagyunk se nagyon szólnak egymáshoz.
Amúgy lehetősége lett volna, mert fel kellett jönnie hozzánk a múlt héten, mivel itt hagyott valamit, és akkor a barátnőm volt csak itthon.
"Nem igazán írogattak, nem kedvelték egymást, amikor egy társaságban vagyunk se nagyon szólnak egymáshoz."
Akkor kérlek a csajod akar bekavarni.
Én is arra gondolok, hogy a barátnőm találta ki az egészet, de mi van ha most emiatt kidobom és kiderül, hogy mégis ő mondta az igazat?
Sajnos arra nincs lehetőség, hogy normálisan megbeszéljük, mert választás elé állított, vagy ő vagy a barátom.
Áhh.
Nem beszélgettek nem szeretik egymást a barátod nem mozdul olyan nőre akivel nincs szimpátia pláne a te barátnőd miért tenné.
Egy szarkavaróval jársz sajnos. Állítsd te választási lehetőség elé. Vagy elmondja, hogy ezt az egészet kitalálta vagy menjen a francba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!