Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek vagy a legjobb barátomnak higgyek? (Tényleg rámozdult volna. )
A barátnőm azt állítja, hogy a legjobb barátom, akivel együtt nőttem fel rámozdult, egész pontosan le akart vele feküdni.
Én a legkevésbé sem így ismerem őt, tudom, hogy nem hajtana olyan nőre aki kapcsolatban van, pláne nem ha az érintett a barátja.
Ugyanakkor a barátnőmet is nagyon szeretem és megbízom benne is, eddig mindig őszinte volt velem, legalábbis úgy tűnt.
Egyszerűen teljesen felőrölte az idegeimet ez a helyzet, nem akarok egy közel 20 éves barátságnak véget vetni, de a szerelmemet sem akarom elveszteni, igaz, hogy csak 3 hónapja vagyunk együtt, de így még nem szerettem nöt.
Szerintetek kinek adjak igazat? Vagy hogyan deríthetném ki?
Azt tudom, hogy a barátnőm nem igazán kedveli a barátaim egy részét, különösen azt akiről szó van, de azt nem nézném ki belőle, higy ilyen módon akarjon megszabadulni tőle.
És akkor vannak, akik csodálkoztak, amikor volt itt nemrég egy kérdező csaj és nem tudta eldönteni, hogy elmondja-e a pasijának, hogy rástartolt a pasi haverja.
Remélem a barátodnak hiszel és a lány talál magának egy pasit, aki bízik benne és szereti. Mert ugye ilyenkor nem számít, hogy valaki nem bízik a párjában, csak akkor ha egy nő féltékeny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!