Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek vagy a legjobb barátomnak higgyek? (Tényleg rámozdult volna. )
A barátnőm azt állítja, hogy a legjobb barátom, akivel együtt nőttem fel rámozdult, egész pontosan le akart vele feküdni.
Én a legkevésbé sem így ismerem őt, tudom, hogy nem hajtana olyan nőre aki kapcsolatban van, pláne nem ha az érintett a barátja.
Ugyanakkor a barátnőmet is nagyon szeretem és megbízom benne is, eddig mindig őszinte volt velem, legalábbis úgy tűnt.
Egyszerűen teljesen felőrölte az idegeimet ez a helyzet, nem akarok egy közel 20 éves barátságnak véget vetni, de a szerelmemet sem akarom elveszteni, igaz, hogy csak 3 hónapja vagyunk együtt, de így még nem szerettem nöt.
Szerintetek kinek adjak igazat? Vagy hogyan deríthetném ki?
Azt tudom, hogy a barátnőm nem igazán kedveli a barátaim egy részét, különösen azt akiről szó van, de azt nem nézném ki belőle, higy ilyen módon akarjon megszabadulni tőle.
Hát, ha a reakciója már rögtön az volt, hogy
"Szia Peti, a barátod Tomi meg akart dugni, válassz: ő vagy én?" Akkor tuti, hogy a barátnőd kavar.
A barátodnak/barátaidnak hinnék. Illetve hát őket kérdezném rólunk (nem erről a sztoriról konkrétan, hanem úgy általában).
Ők kívülről látnak benneteket és a szerelem sem vakítja őket.
Ha jó barátok, el fogják mondani az igazat.
A 3 hónapban még hiába h dúl a lamúr. Nem jelent semmit. Ha az illető a velejéig romlott, akkor neki nem számít a szerelem - ha egyáltalán szerelmes. Tapasztalatból mondom.
Én is az exemért a tűzbe tettem volna a kezemet, mert azt hittem, h ezzel ő is így van, de körülöttem csak a szart kavarta és összetűzéseim is lettek emberekkel, akikkel a mai napig a viszony nem rendeződött és szerintem esély sincs rá..
Barátnak.
De egyébként szembesítés.
És elsőre barátnődet kérdezd, hogy akkor mi is volt.
Két opció közül választanék a helyedben:
1) Én ezt az esetet most elengedném a fülem mellett és ha megesik még egy ilyen sérelem a csaj részéről, szépen a haveroddal csak kettesben kulturáltan leülni, hogy mi van
2) most azonnal leülni a haveroddal kulturáltan rákérdezve
Amúgy szerintem a lány sáros...
3 hónap alatt sztem nem ismerhetsz ki egy embert teljesen... miből gondolod, hogy mindig őszinte? (gyanítom, abból, hogy hinni akarsz neki, mert jó bige).
Én ebben az esetben inkább a barátomnak hinnék. Max. körbekérdezgetnék pár többi havert, barátot, hogy nem tudnak-e vmit a sztoriról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!