Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan történt szex közben, ami a barátnőmnek nagyon nem esett jól, és ezért engem hibáztat, haragszik rám. Mit tegyek?
Igazából édeshármas volt, nem én csináltam azt, amit, hanem a másik pasas. Egyébként online ismertük meg a csávót, volt pár szexmentes találkozó az esemény előtt, többször megbeszéltük, hogy mi fér bele, de a így utólag azt mondhatom elkapkodott választás volt.
A barátnőm azért neheztel rám, mert nem akadályoztam meg bizonyos dolgokat, a harmadik fél túl durva volt vele. Én ezt nem vettem észre, csak amikor megtörtént az a dolog, ami már tényleg túl sok volt.
Alapból az aktus közben a legtöbb póz olyan volt, hogy nem igazán láttam, hogy a másik csávó mit csinál pontosan, a barátnőmnek össze volt kötve a keze, meg be volt tömve a szája, nem tudott jelezni.
A fene gondolta, hogy baj lesz, jól átbeszéltük, hogy mi fér bele, nem számítottunk rá, hogy a jelenlétemben átlépi a határt a "koma". Nem ez volt az első ilyen hármas, sose volt ebből gond, csak a csávó volt új. Az eleje óta belefért a kapcsolatunkba az ilyesmi. A barátnőmnek az a baja, hogy nem figyeltem rá eléggé, nem léptem közbe, csak akkor vettem észre, hogy baj van, amikor már nagy volt a baj.
Kicsit konkrétabban kisebb gond az volt, hogy végig túl durva volt a srác a barátnőm melleivel, a kelleténél jobban meghúzta a haját meg ilyenek. Ezzel még úgy volt a barátnőm az elmondása szerint, hogy hát ok, nem jó, de elmegy, max nem lesz mégegy alkalom a sráccal. Viszont a mélytorok az nála totál tabu, neki attól hánynia kell. A srác meg erőltette, én meg a pózból adódóan, ezt csak akkor vettem észre, amikor ebből az erőltetésből hányás lett.
Nyilván ezután kicsit sem kedvesen elküldtem a pasast, de már megtörtént a baj, olyan szempontból mindegy, hogy megtörtént, eső után köpönyeg. Elég rosszul érzem magam emiatt, hogy ez így alakult. Ráadásul a barátnőm haragszik rám, hogy nem vigyáztam rá, velem szemben távolságtartóbb. Mit tegyek?
Nahh jóvan, tudod kit nézzél te 🤡-nak 🤣
1 kérdés: Hogy a fészkes fenébe lett bekötözve a keze és betömve a szája? Mi vaaan? Ő kérte ezt? Vagy rálett erőltette ez is és beleegyezett?
2. Kérdés: Ha nem szereti a durváskodást, megalázást, miért ment bele abba, hogy így lekötözzék, meg a száját betömjék????
3. Kérdés: Ha bevont tömve a szája, hogy lett neki mélytorok hányásig?
4. Kérdés: Ha durva volt a csávó miért nem nyitotta ki a csajod a száját és miért hagyta magát? Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!
Ebbe az egészbe, ha valóban nem kamu sztori sok dolog kérdőjeles, de legközelebb majd a csajod megtanulja mibe megy bele, és jó lenne tisztában lennie az alárendelt és irányító szereppel! Ha bevállalta utólag már felesleges sírni.
#11 De nem "hagytam jóvá", hogy az történjen, ami. Az adott pózban nem láttam, hogy valami nagyon nem okés dolog történik, a barátnőm meg nem jelzett sehogy. Nyilván ha látom, hogy olyan történik, amiről tudom, hogy a barátnőm nem szereti, akkor szólok, hogy állj, megkérdezem, hogy miért nem jelez, most oké-e neki.
1) A szájbetömés, kötözés tök oké volt. A barátnőm is szerette volna.
2) Mert nem arról van szó, hogy nem szereti. Csak vannak bizonyos dolgok, amiket nem szeret.
3) Ez azért nem egy agysebészet, már ne haragudj. Értelemszerűen ha szopásra kerül a sor, akkor ki lett véve a szájából a cucc. Alapból az a mélytorok is egy pár másodperces "mutatvány" volt, mert a barátnőm nagyon nem bírja.
4) Ezt már korábban is kifejtettem.
#13 A barátnőm nem k***, te agyhalott....
A barátnőd nem tudom miért rád fogja amikor ő nem jelzett időben és részt vett az egészben. Ő neki hogy
-hogy nem jutott eszébe, hogy a másik férfi egy idegen és bármikor eldurvulhat a helyzet? Te honnan a nyavolyából tudjad, hogy őt szoptatják mint a kismalacot ha nem látod mert te közben dugod és a pasi eltakarja előled? Egyáltalán minek tök ismeretlen pasival csináltátok, miért nem jó valamilyen laza ismerős?
Amúgy hogyan is van ez? A barátnőd nem bírja a mélytorkozást, de hármasban benne van? Most csak miattad csinálta, ment bele? Vagy mi?
#16 Ezt már kifejtettem. Volt megbeszélt jelzés, csak nem használta. Olvass vissza, nem vagyok hajlandó magamat ismételni.
#17 Nem ez volt megbeszélve, nem abba ment bele, hogy meghánytassák. Ne tegyünk már úgy, mintha minden a megbeszéltek szerint zajlott volna a harmadik fél részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!