Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis, ha egy ferfi munka utan, furdes nelkul is akarna szexelni?
Figyelt kérdés
Marmint egyik fel sem furdott le.
Vagy csak en vagyok finnyas?
ápr. 7. 20:27
21/25 anonim válasza:
Persze megizzadhat az ember, pisil stb.,de azért ha valaki naponta megfelelően tisztálkodik, mosdó után rendesen megtörli magát, akkor azért kevesebb, mint 24 óra alatt (ha azt vesszük, hogy minden este mondjuk lefekvés előrt zuhanyhik az ember) nem lesz olyannyira mocskos, büdös hogy 1-1x vállalhatatlan legyen. Főleg, hogy nincs is még 40 fok kint. Kivéve ha az ember egy építkezésen dolgozik vagy tényleg valami olyat dolgozik amitől alapból nagyon mocskos lesz. De aki egy irodában, iskolában, egyetemen, boltban stb dolgozik, nem lesz annyira koszos.
22/25 anonim válasza:
21.
Tökéletesen egyetértek.
Pontosan így van, az alap higiénia adott, akit kívánoak, annak a testét kívánom és azt is, ami a teste kiválaszt.
Nyilván ésszerű határok vannak.
De amilyen undorral megnyilvánulnak itt egyesek, nem tudom, milyen mélységű párkapcsolatuk lehet.
Meglehet semmilyen, csak műanyag, mint a plázababák szelfi csücsörítése...
23/25 anonim válasza:
#22 valószínűleg olyan hogy átmegyek hozzád drágám szépen megfürödve dugunk aztan mindenki megy a dolgára. Nem hiszem el hogy akik együtt élnek ott ennek így kéne mennie hogy nem lehet spha spontán dugni mert fujjj😂
Egy feleség
24/25 anonim válasza:
Erre mondtam, hogy mesterséges, így műanyag a dolog.
25/25 anonim válasza:
Attól függ bányász vagy aktakukac az illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!