Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis, ha egy ferfi munka utan, furdes nelkul is akarna szexelni?
Marmint egyik fel sem furdott le.
Vagy csak en vagyok finnyas?
Valóban a munkától is függ, meg attól ki mit ért szex alatt. Mert ha esetleg nem is lenne orál, azért egy sima dugást eszembe nem jutna visszautasítani mert épp ő vagy én nem frissen fürödtünk.
Dehát ízlések és pofonok
Mélységesen egyetértek azokkal, akik azt mondják, megöli a hangulatot és a kedvet is.
Így, 50 felett tudom mit beszélek.
Nyilván az alap higiéniának meg kell lennie, de ha muszáj görcsösen sterilre tisztítani előtte, az a lényegét veheti el a szexnek.
Engem a szagok rettentően beindítanak... nem írok illatot, mert nem kifejezetten az.
Akik azt írják, hogy nincs szex sem orál, mégis nyelik a g.cit, mint a vizet azok miért finnyáskodnak?
Amúgy is, csak akkor szeretitek a párotokat, mikor toppon van? Már a természetes szaga be sem indít titeket? Akkor hogy beszélhetünk ilyen alapon kémiáról?
Mert bizony a kémia itt kezdődik... ha szereted a párodat egy izzasztó nap után is. Nemcsak mikor ki van kikerázva.
Más az, amikor huszonévesen tombolnak a hormonok. A feleségemmel abban az időben volt egy nehéz munkánk, krumpliföldön.
Amikor hazavittük a krumpli egy részét, kb 5 perc alatt hatalmasat szexeltünk, pedig izzasztó nap volt, el tudjátok képzelni milyen az.
Isteni volt.
Persze azóta némi változás van, de a legjobb az, ha meg tudod kívánni, mindenhogyan.
Ha erre nem vagytok képesek, hanem utálkoztok, nem tudjátok, mi a jó szex, sem ti, sem a párotok.
Szar lehet ezt így olvasni, de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!