Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok reggelente munka előtt szexelni?
Én nagyon vágyom ilyesmikre, de páromat egyszerűen lehetetlen rávenni. Csak kizárólag este, fürdés után az àgyban.
Illetve van saját lakásunk, szerettem volna ettől függetlenül autós szexet. De ez sem jött össze, mondván a gyerekek csináljak ha nincs hol... :D 20as éveink végén járunk
Nem passzoltok, szakítás
Nekem alap a reggeli szex
Fantáziázlan fapina, ennyi.
Hál istennek nejem a tied szöges ellentéte. A nyáron a hátsó udvaron dugtunk, egy transzportert vettem annó, így úton-útonfélen mikor ránkjön a b.szhatnék. Mondjuk nem is kell könyörögni, sőt...!
Nálunk is hasonló a helyzet, bár mi idősebb korosztály vagyunk. (N35, F43)
Régebben még az autós szex játszott ugyan, de már évek óta nem tudom rávenni, még nyáron sem, amikor nem kell sok ruhával bíbelődni meg lehet a kocsin vagy mellette is csinálni, mert jó idő van...
A reggeli szexet sosem szerette különösebben, azt nem mondom hogy nem volt egyáltalán, mert állandóan állt a farkam reggel, mint állat, akkor is ha keféltünk előző este, volt hogy egyszerűen ráugrottam egy gyors menetre...! Én mindig is imádtam ha dugással indult a nap! Ő viszont mindig is az esti szex híve volt. Már kb. 5 éve nem csináltuk reggel. Hétköznap se nagyon, hétvégén este próbáljuk bepótolni. Viszont minden reggel kiverem mikor zuhanyzok. Ezt ő is tudja, volt hogy látta is. Nem szól miatta, de nem is nagyon érdekli.
Ilyen a férfi sors.
Én elfogadom, mert szeretem ennek ellenére is, de sok pasinak ezek miatt van szeretője...!
Egy ilyen invitálásra mennék:
Korán kelosek vagyunk, igy reggel nem szoktunk szexelni.
Múltkor 10 re mentünk dolgozni ( egy helyen melózunk).
Párom elment futni reggel, mirr hazaért én meztelenül vártam az ágyban.
Bár mindig tusolunk szex előtt es után is, most nagyon jolesett az izzadt szex.
Igazi kemény, tempós szex volt.
29/N
Bár mi még csak egyetemre jarunk ( 19 vagyok, párom 20), és csak heti 2x alszom nála, mi szoktunk reggelente szeretkezni.
Odabujok hozzá simogatom, és ha lenyulok egyből érzem hogy kőkemény.
Na nekem ennyi elég hogy szex legyen, bár igaz, valószínűleg nekem alapból nagy a szex felé az ingerem.
A 2 együtt alvás alatt kb 6-7 szex van, de 1-2 nap után már kívánom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!