Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok reggelente munka előtt szexelni?
Figyelt kérdés
Én nagyon vágyom ilyesmikre, de páromat egyszerűen lehetetlen rávenni. Csak kizárólag este, fürdés után az àgyban.
Illetve van saját lakásunk, szerettem volna ettől függetlenül autós szexet. De ez sem jött össze, mondván a gyerekek csináljak ha nincs hol... :D 20as éveink végén járunk
2023. dec. 22. 08:21
11/15 anonim válasza:
Ugyanez van sajnos nálunk is. 23F a párom 25N
12/15 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Korombeliek vagytok.
Kíváncsiságból kérdezem: miért szexeltek keveset? Mennyit egy héten?
( Én 23, párom 24)
13/15 anonim válasza:
#12 havonta 1x. Ő nem kívánja. Próbálkozom, de sajnos hiába
14/15 anonim válasza:
Tényleg kevés:(
Nem megy ra a kapcsolatotok?
15/15 anonim válasza:
Nem tudom, nekem hiányzik a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!