Hány órakkor ébredsz reggelente, amikor nincs munka, iskola, vagy bármi, ahová időre kell menni?
Pont ugyan akkor mint a többi napon.
Az a legrosszabb hogy sok ember olyankor ellustul és már felborul a szervezett rendje.
Ha nem kell menni munkába, akkor tovább szoktam aludni.
Munkanapokon 4.50-kor ébreszt a rádió, más napokon meg 5 körül ébredek fel magamtól. :) Egyszerűen erre állt rá a szervezetem, csak akkor alszom akár 6-ig is, ha csak éjfél felé feküdtem le. Ha ennél később ébredek, annak mindig valami oka van, és egész nap úgy érzem magam, mint akit megettek és ki..artak.
Köszönöm a válaszokat és a szavazatokat, úgy látom, hogy a 10:00-12:00 a nyerő... 😁
#5: érdekes, kíváncsi lennék, hogy hogyan állt rá a szervezeted a korán kelésre? Sajnos én is 10:00 és 12:00 között szoktam magamtól, jobbik esetben 9:00-kor,de erről szeretnék leszokni...
5-ös vagyok.
Az itteni válaszoktól függetlenül, az emberek nagy része így van ezzel, hogy ha rendszeresen ugyanakkor kel, akkor a "maradék" napokon is felébred ebben az időpontban.
Ehhez persze az is kell, hogy rendszeresen meglegyen nagyjából az alvásszükséglet. (Nálam 7-7,5 óra.) Torlódó alváshiány esetén másként van.
A másik dolog, hogy én szabadnapjaimon meg éjszakás napjaimon se döglök itthon, hanem általában van valami dolgom, pl. eladásra termelek dolgokat a telkeimen, vagyis van valami célom aznapra.
A túl sok alvás ugyanúgy nem tesz jót a szervezetnek, mint a túl kevés. Nézz utána a guglival a túlalvás jelenségének.
Dél körül.
(Hétköznapokon reggel 6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!