Reggelente mennyivel kelsz fel hamarabb, mint ahogy el kell indulni otthonról munkába/iskolába?
Ez a kérdés számomra nem releváns. 10-re kell mennem suliba (egyetem) 2 órával előbb kelek, de közel van a suli, csak míg felkelek, kávézok, összepakolok, feldolgozom hogy menni kell, még káromkodok egy sort és ott is van az idő, hogy menni kell.
De ha 7kor kéne elindulnom, mert 7:10 re ott kell lenni (mint mondtam közel van), akkor szerintem 20perccel előtte kelnék, hogy igyak egy kávét és mehessek.
Másfél óra. Jelenleg 7:40-kor indulok suliba, 6-kor kelek minden nap. Nyáron dolgoztam, akkor fél nyolcra bent kellett lenni, olyan 7:10 fele indultam el, fél hatkor keltem reggelente.
Utálok gyorsan elkészülni :D Szeretem bőven kihasználni az időt.
Mikor suliba jártam (10 éve) akkor 1,5-2 órával korábban keltem fel.
Nekem mindig kellet egy ilyen kávé szürcsölgetős "rituálé" :D
De ennek már 10 éve, azóta szerencsére nem kell időre mennem sehova.
Másfél órával. Első 30-40 perc az enyém, kávé, elolvasom közbe a híreket a telón, gyors felöltözöm ilyesmi és ébresztem a kicsiket, szintén kb 40 perc még őket indulásra készre készítem.
Ha visszamegyek dolgozni sajna jóval korábban kell majd kelnem, mert nem elég egy gyors fésülködés meg az elnyűtt farmer, ki kell majd nézzek valahogy.
Na meg nem elég majd 7.45kor indulni velük, inkább 7 után kicsivel. De nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!