Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt rá példa, hogy egész éjjel szexeltetek?
Figyelt kérdés
Akár több órán keresztül. Hogy bírtátok?2024. ápr. 7. 01:39
12/15 anonim válasza:
Volt, hogy 3 órán keresztül kényeztettük egymást, de ez a max.
13/15 anonim válasza:
#2:
Estére kifáradtam, főleg, hogy fadarab volt az akkori barátnőm.
De elárulom nem érte meg, mert az exemben annyi maradt meg az egészből, hogy estére fáradt voltam :D
Filmeztünk aztán néha megállítottuk szexeltünk kicsit, aztán folyt köv.
Több, mint 10x csináltuk, nem volt rossz.
Alapból a hosszú menetekhez voltunk szokva, akkor 1.5-2 óra volt egy szex. Persze aznap rövidebbek voltak azért.
A hosszú szex és ez a dolog is azért rossz, mert akkor is, ha nagyon nedves a csaj, kidörzsölődik.
Direkt nem élveztem el, úgy bírtam ennyiszer.
14/15 anonim válasza:
Volt kisebb szünetekkel.
Jól bírtuk, élvezetes volt. Ez mindennapi esemény néha nagyon jó tud lenni. N
15/15 anonim válasza:
Valami ma délután, csajok? Szép vastag farkam van, 6 menet a rekord
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!