Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok párotokkal mertek vagy voltrá példa hogy parkban szexeltetek ,velle annak ellenére is voltak ott emberek?
Figyelt kérdés
1. Parkban van olyan hely senkise látt oda de szopásra vagy dugásra pont jó a helyszin ,akkor beválalnátok ha ép akkor kivántátok meg párotokat?2023. aug. 17. 16:49
1/6 anonim válasza:
Rendszeresen szexelünk nyilvános helyen. Mindkettőnket izgat, a lebukás veszélye extra élvezet. Eddig egyszer buktunk le egy parkolóban. Lovagoltam a pasim az első ülésen. Egy kamionos mellénk állt és végig nézte. Ez is egy extra volt hogy közben néztek, neki meg volt mire verni, volt egy jó èjszakája.
2/6 anonim válasza:
Én este a parkba vesztettem el a szüzességem egy buli után. Hallottuk hogy járkálnak emberek de a sötétbe nem vett észre senki.
3/6 anonim válasza:
Parkban nem de Balcsiban berakta nyakig érő vízben mikor fürdőztek körülöttünk (~10m-re)
4/6 Csicuki válasza:
parkban konkrétan nem szexeltem még de pettingelni pettingeltem és igen érdekes élmény volt
Szerintem a szexet is feldobná
5/6 anonim válasza:
Parkban nem csináltam
De gimiben, erdőben, szórakozóhelyen, sőt egyszer színházban
6/6 anonim válasza:
Még házasságunk elején férjemmel sokat kirándultunk
Sokat szeretkeztünk sátorban szerintem volt aki hallotta.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!