Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-20 éves csajok! Nektek a saját korosztályotok, vagy inkább a 30-asok jönnek be jobban? Volt már rá példa, hogy szexeltetek is ilyen korú pasival?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 21:24
1/9 A kérdező kommentje:
Írjátok meg a korotokat is!
2022. ápr. 13. 21:24
3/9 anonim válasza:
19 èvesen szexeltem 30 fölöttivel
Egyszerűen nem tudtam magam megértetni a korombeliekkel
4/9 anonim válasza:
A korosztályom nem is jön be, kisfiúk még, hiába aranyosak, csak 30+ jön szóba. Kapcsolatra tudom hogy nem a legideálisabb, más életszakaszban járunk, de ők vonzanak.
6/9 anonim válasza:
#5 hát de így van 😄 szeretni tudnám őket, nagyon sok édes srác van, de sajnos nem vonzódom hozzájuk.
7/9 anonim válasza:
A korombeliek tetszenek, volt több kapcsolatom is 30 felettiekkel. Nem sültek el jól.
8/9 anonim válasza:
Nekem csak 30 feletti pasikkal volt dolgom, 16 évesen volt az első kapcsolatom, jó volt amúgy mindegyik egy darabig aztán gondolom a korkülönbség miatt később jöttek a problémák.
9/9 anonim válasza:
14 és 18 éves korom között főleg hozzám hasonló korú (max +2-4 év) pasikkal volt csak dolgom. De aztán hamar kijött hogy én érettebb vagyok a koromnál a pasik meg 30 alatt többnyire gyerekesek, komolytalanok. Azóta csak 30-40 közötti volt, a mostani pasim kb 20 évvel idősebb. Nekem sosem volt korkülönbség miatt semmilyen problémám, sőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!