Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeséget csináltam, hogyan másszak ki ebből?
Figyelt kérdés
A történet lényege annyi, hogy belementem egy hármasba, több alkalommal az exemmel és a legjobb barátjával. 10 évig voltunk együtt, majd 1 éve szakítottunk. nemrég újra beszélni kezdtünk, és szóba jött , hogy ki-mit bánt meg stb. Ő azt mondta, azt hogy nem volt őszinte és nem mondta el milyen szexuális fantáziai vannak, amit szeretne velem kipróbálni, rákérdeztem mi az, mondta hogy a 2f1L felállás, majd kb 1 hónappal később megbeszéltünk egy találkozót, ahova nem egyedül érkezett. A lényeg hogy ennek az estének a következménye az lett, hogy lefeküdtem velük erősen alkoholos állapotban , és még video is készült, ahol kb minden látszik. Ezt utólag tudtam meg, mikor elküldte a vidit, hogy milyen jól szórakoztunk. NEm zsarol semmivel,de félek, hogy esetleg nem törölte ki ahogy ígérte...2024. ápr. 4. 14:34
1/10 anonim 

válasza:

Jó esetben saját felhasználásra készítette és amikor kérted törölte is.
Rossz esetben ki tudja...
2/10 A kérdező kommentje:
igen, én is ettől félek, hogy mi van ha nem...
2024. ápr. 4. 14:38
3/10 anonim 

válasza:

Ha esetleg mégis kikerülne akkor már oszd meg hisz úgyis mindegy.
4/10 anonim 

válasza:

Tuti nem törölte ki. Viszont ha ő is jól látszik rajta, akkor nem fogja mutogatni mindenkinek.
5/10 anonim 

válasza:

Napiszar már nehezen elérhető meg nem is olyan népszerű mint 10-15 éve. Ha ki is kerül valahova nagy bajod nem lesz
6/10 anonim 

válasza:

Ő látszik rajta? Mert akkor valószínűleg nem fogja kitenni sehova.
De ki sem törülte, mivel lehet néha korba elő fogja venni visszaidézni az emlékeket.
7/10 A kérdező kommentje:
nem látszik az arca, az enyém is csak részletekben.
2024. ápr. 4. 15:12
8/10 anonim 

válasza:

Nem törölte ki az biztos, csak remélheted hogy megmarad zárt körben a videó.
9/10 anonim 

válasza:

A legjobb ha te magad osztod meg például velünk, és akkor már nem kéne azon paráznod, hogy mikor kerül nyilvánoságra a videó.
10/10 anonim 

válasza:

Fenyegesd meg feljelentéssel, a készítés meg a birtoklás is több év böri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!