Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Többes szexben hogyan zárható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többes szexben hogyan zárható ki a féltékenység?

Figyelt kérdés
Mi van ha jobban élvezi a párod a szexet mással, mint veled? Ezt hogy lehet kezelni?

ápr. 3. 07:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 8.

Köszönöm a választ!

Sajnos amikor szoba került az egész, akkor annyi volt a válasz ,hogy:

Ő soha többi, undorodik az egésztől, hallani sem akar róla, undorodik miatta magától, stb...

Bár pohár bor nem volt...Plusz a pohár méretét sem említetted, de elkezdek keresni valami litereset :D

ápr. 3. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
..de legalább fél literest😀 vagy csak pukkantsd fel az üveget,aztán tedd le elé.😀
ápr. 3. 16:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem mindenkinek való. Aki a szexre, mint fizikai és nem érzelmi tevékenységként néz, az el tud vonatkoztatni.

De én biztos nem vagyok ilyen. Én vagy monogám kapcsolatban vagyok, vagy senkivel. És ez is rendben van.

ápr. 4. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 12-es, én hordóra gondoltam...minimum :D

A 13-asnak igaza van. Ez nem mindenkinek való. Érzelmileg, lelkileg megterhelő lehet sokféle kérdést, önvádaskodást, önismereti dolgokat vethet fel.

De aki úgy gondolja, mint mi ,hogy kétféle szexualitás van annak abszolút király élmény.

Első, a párkapcsolati, érzelmeken alapuló.

Második a csak testi örömöket célzó. Ez olyan szinten kell értelmezni/értelmezhető, mint egy közös hobbi. Egy kikapcsolódás. Egy játék. Ahol a szabályokat mindenki elfogadta, megérti, fel tudja fogni mi is ez az egész, és élvezi a helyzetet, a másik felek maximális tiszteletben tartásával sé a szabályok betartásával.

ápr. 4. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!