Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok "tiltottátok" már el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok "tiltottátok" már el a pasitokat egy másik lánytól?

Figyelt kérdés
Szóval hogy ne találkozzanak, vagy ne is beszéljenek. Ha igen akkor miért?

febr. 29. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

Nem nő vagyok ugyan, de próbáltak.

Ökörség… részemről semmi nem vonzott a másik nőhöz, de a kapcsolatunk előtt már évekkel barátok voltunk. Sosem történt semmi.

Az akkori páromnak ez szúrta a szemét, holott nem volt közös program nélküle, a társaság egy volt, javarészt csak neten beszéltünk.

Utólag azt mondta, hogy féltékeny volt arra, hogy évekkel ezelőtt már “együtt voltunk” és ő ebbe csak később csöppent bele. Hiába mondtam, hogy semmi nincs, ami vele ne osztanék meg vagy bármi ilyen, egy fabatkát sem ért.

Szóval igen.. a válasz mi más lehetne, mint a féltékenység.

febr. 29. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

Ez csak az oviban működött utoljára.

Ja, nem! Már ott sem! :D

Hiszen amit tiltanak, pont hogy aaaaz keeeeellll!

Nőljetek fel!

Ha valaki menni akar, nem szabad visszatartani.

Ha menni akar, hagy menjen.

Ha visszatartod is fog menni, csak a kerítést is viszi magával.

Megérte? Ugye, hogy nem!

febr. 29. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, bár a nőt csak online ismerte, de megkértem, hogy ne levelezzen vele.
febr. 29. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Soha. Aki menni akar, az megy, bármit mondhatsz neki. Illetve ha még ennyire sem bízom a páromban, akkor minek a kapcsolat?
márc. 1. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!