Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szex reményében, játszottátok már el azt hogy érdekel a másik?
Figyelt kérdés
febr. 26. 08:50
2/13 anonim válasza:
Akkor is érdekel, ha csak szexpartner
4/13 anonim válasza:
Igen, de csak egy nő esetében fordult elő ilyen.
5/13 anonim válasza:
Ilyen még nem fordult elő.
Nem hasznàltam ki egy lányt sem.
Ez volt a baj.
Mert a lányok (tapasztalat) az olyan fiúkra buknak, akik hülyének nézik őket.
Aki hűséges, komoly, normális srác, azt észre sem veszik a csajok.
6/13 anonim válasza:
Soha, mert számomra elengedhetetlen az, hogy a személyisége is tetszen nekem vagy legalább egy bizonyos mértékű szimpátia meglegyen. Így pedig már nem volt szükség soha arra, hogy megjátsszam azt, hogy érdekel valaki, mert tényleg érdekelt.
7/13 anonim válasza:
Mindig. A nők valamiért igénylik hogy hazudj nekik, még ha tudják is hogy hazugság.
8/13 anonim válasza:
Pontosan így van.
Ezt írtam én is,hogy olyan fiúkra buknak, akik hülyének nézik őket.
9/13 anonim válasza:
Nem!
De igazából, ha szexelni akarok valakivel az érdekel🤣🤣🤣
Viccet félre téve, ha csak szex, akkor csak szex, és ezt el is mondom.
Ha komoly a szándékom, akkor csak sodródom, és ha túl könnyen adja meg magát a csaj (1., 2. Randin)
Akkor csak szexpartner lesz belőle.
10/13 anonim válasza:
Hááááát, nehéz úgy dugni valakivel ha le sem tojod :D Ezzel együtt ne hazudd le a csillagokat is az égről, legyél korrekt a másikkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!