Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire kelt feszültségéget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kelt feszültségéget egy kapcsolatban, a kiélégítetlenség a rossz, a másik élvezetével nem foglalkozó szex?

Figyelt kérdés
Bele lehet törődni csendesen, vagy keresi az ember máshol a kielégülést? Mi van ha megbeszéli az ember a párjával hogy ez nagyon nem jó, és még sem változik semmi? Marad a vágy és a nemi feszültség, vagy tényleg csak a máshol megtalálható gyönyör lehetősége marad?

febr. 21. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Ez nagyon függ az élet helyzettől.

Hol tart pl a kapcsolat. Van az a pont szerintem amikor a beletörődés a járható út, legalábbis egy darabig.

febr. 21. 19:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbeszeles utan sem mukodik, akkor nem mukodik az alapveto kommunikacio, ami a jo kapcsolat egyik alappillere.
febr. 21. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Minden kapcsolatnak egyik fontos tényezője a szex !
febr. 21. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk páromnak nagyon alacsony a libidója, így egyáltalán nem egyezik az igényünk, mert én a napi kettőt is elviselném, míg neki a heti 1 is sok.

Sokszor okoz bennem ez feszültséget, mert nőként nem érzem elég kívánatosnak magam stb. De mivel ezen kívül minden más működik, így nem hagynám el sose, nem a tinderen ismerkedtünk meg, van alapja ennek az egésznek, sose keresnék szeretőt magamnak, inkább maszturbálok, néha meg ő segít elélvezni nekem szex mentesen, olyankor egy kicsit jobb.

febr. 21. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Ezt valahigy nem értem. Miért kell együttmaradni azzal, akivel rossz a szex? Tényleg csak nekem egyéttelmű, hogy akivel nem jó, azzal nem maradok kapcsolatban?
febr. 21. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Statisztikai adat: a házasságok 90%-a a nem megfelelő mennyiségű / minőségű szex miatt fut zátonyra.

A jó szex ugyanolyan alapvető testi igény mint a jó étel, a nyugodt pihenés. Ha hiányzik akkor feszült frusztrált leszel és vagy a párodon vezeted le a feszültséget, vagy elkezdesz kifelé kacsintgatni (ha nem is tudatosan, de észrevételenül egyre nyitottabb leszel "kifelé").

febr. 21. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként, ha még a libidód rendben van, nagyon nehéz megélni.
febr. 21. 21:16
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
Esküszök, hogy vagy 4× olvastam el a kiírást és szerintem értelmezlen. Vagyis nem egészen helyesen van kiírva ami miatt nem értem. Wow🤦‍♀️ na még egyszer kérdező! Mit szeretnél tudni?
febr. 21. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk férfiként nekem alacsonyabb a libidóm. Heves viták nem alakulnak ki, de néha-néha érzem a páromon, hogy feszült, aztán ez békésen ugyan, de közöttünk is érezhető.

Ilyenkor persze én is feszült leszek, hiszen tudom, hogy valahol az én hibám, legalábbis én tudnék változtatni rakta, de ugye ilyenkor ez is inkább árt már mint használ.

Szerencsére legtöbbször csak akkor van ez, amikor a folyamatos munka/teendők miatt elfáradok. Illetve nem rossz vagy kielégítetlen szex all a háttérben, csak mennyiség. Alap körülmények között a feszkó szikráját sem lehet érezni.

Ebből kiindulva én azt mondom, hogy tud feszültséget okozni, hosszútávon elég jelentőset (ilyen láttam is már) a beletörődés pedig nem megoldás, elvégre a probléma rejtegetese, és az érzések bent tartása is csak fokozza a helyzetet.

febr. 22. 00:10
 10/10 anonim ***** válasza:
91%
Beletörődés = a probléma szőnyeg alá söprése! Előbb-utóbb viszont akkora lesz a kupac a szőnyeg alatt, hogy már nem fér oda több és akkor csőstől borul ki az egész.
febr. 22. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!