Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok kérlek tanácsot, hogy csábítsam az ágyba a férjemet?
Még nem vagyunk 40. Egészségesek vagyunk. Rendszeresen mozgunk, hosszú sétákra megyünk, kirándulunk. Van egy másfél éves tipegőnk. Most nagyon stresszes időszaka van, mert a lakhatásunk miatt (vásárlás, bérlés, hitel, költségvetés stb) fontos döntéseket kellett hozni, amúgy is minden megoldásra van egy problémája. Plusz anyós minden xarért műsorozik, amire a férjem felveszi a gyereksapkát, és próbál megfelelni neki.
A lényeg az, hogy kb havi egyszer vagyunk együtt. Pár hónapja úgy festett, hogy ez gyakoribbá válik, de megint visszaesett havi egyre, pedig a lehetőség meglenne rá. A kicsi már egész jól átalussza az éjszakákat, hétvégén délután is egész tervezhetően alszik kb 2 órát. Mikor eljön az este, akkor bekapcsolja azt a qrva TV-t, mint egy autista, és nem mutat semmi érdeklődést irántam. Reggel nem jó, mert még fáradt, este nem jó, mert már fáradt, délután nem jó, mert a, b, c, d kifogása van.
Voltunk párterápián (nem ez miatt), nekem azt tanácsolta a pszichológus, hogy legyek vele kedves. Érezze velem jobban magát, mint az anyós közegében. Ettől az várható, hogy a láng is jobban fellobban. DE HOGYAN?? Nem akarok szerénytelen lenni, de egy igen vonzó alakkal megáldott nő vagyok, és már én érzem magam ostobának, ha vm szexi cuccot felveszek, és nem kapok rá reakciót. Vagy bemegyek hozzá zuhanyzás közben, és ostobán néz rám ,hogy mit akarsz... Mit csináljak, hogy ne azt sugalljam felé agresszívan, hogy "dugjál már meg te szerencsétlen", hanem, hogy Ő akarjon engem?
29, ugye, én is pontosan ugyanígy voltam vele, még sajnáltam is szegény nőt, hogy nincs aki kielégítse, vágyik a szexre, és hogy ez a fő problémája.
Közben meg az izgatja legjobban, hogy nem lesz aki legyártja a kötelező kvótát, és ki tudja, a 2. mellé még lehet hogy egy 3.-at is akar.
Mikor bedobta a 2. gyereket egyből átfordult a történet.
Nem teherbe ejtetni akarom magam, hanem vele lenni. Nyilván rá lehet a néhány bejegyzésem alapján ezt is húzni a történetre, de ne bántsatok már, nem erről van szó.
Később lesz aktuális a második gyerek, beszélünk róla, én nyilván többet, mint ő. Mikor jó hangulatában van, mikor egymásra vagyunk hangolódva, két gyerekes családmodellel beszélünk a jövőről. Aztán jön anyós, teletömi a fejét, hogy lassan 40 éves kisfiam, szégyelld magad, hogy saját családot alapítasz, velük vagy, rájuk költesz, ahelyett, hogy anyád panaszkodását hallgatnád. Nárcisztikus, passzív agresszív, ostoba, manipulatív nő, aki annyira szánalmas, hogy szinte fáj, hogy mekkora csődtömeg. De az a baj, hogy hat a fiára! És az én értelmes férjem olyankor lemegy egy ötéves kölök szintjére, és biztos vagyok benne, hogy az ágyban is anyós szavai csengenek a fejében, és bűnnek érzi már a szexet is, mert anyuka rosszalja. Annyira abszurd az egész, hogy ha ez nem egy anonim oldal lenne, fel sem vállalnám. Akkor kezdődtek a veszekedések kettőnk között, mikor anyuka idegrohamot kapott, hogy a kicsi fia fejét elcsavarta egy nőszemély. Szó szerint ezt mondta: "hogy ha majd a fiam válasz elé kerül, akkor persze, hogy téged választ majd, nem engem". Idióta! Nem képes magára anyaként, rám feleségként tekinteni.
Most ez is csak egy pici részlet az egészből.
30-as:
Elgondolkozom rajta.
Ha tényleg így viszonyul a férjed az anyjához, akkor itt nem a szexszel van a baj. Kva nagy gond van a párod fejével. Ezt a toxikus viszonyt kellene rendeznie, mert ha bevállaltok még egy gyerkőcöt, könnyen lehet, hogy válás lesz a vége. Nem fogod bírni a harcot ez ellen a mérgező viszony ellen.
Ha az anyjával rendezte a viszonyát, utána lehet a ti problémátokat megoldani.
Nekem is van anyám, és igen, néha túlpozícionálja magát, de én kb. 18 éves korom óta leállítom. Az évtizedek alatt rájöttem, hogy ő nem fog megváltozni, ezért meghúztam azt a határt, amin nem engedem átlépni. Nem zártam ki az életemből, meghallgatom a véleményét bizonyos mértékig, de leváltam róla. Ezt kellene a párodnak is megtenni.
8-as voltam.
38-as:
Tök jó, hogy Neked sikerült már ilyen fiatalon. Respekt. Így is kell ezt, és kellene a férjemnek is.
A pszichológus nem volt túl bizakodó az ő határhúzásával kapcsolatban. Azt mondta egyéni ülésen, hogy én részemről amit tehetek, hogy kedves vagyok, külön tekintettel az ágyba csábítással, olyan közeget teremtsek neki, hogy velem érezze jól magát. Ne szajkózzam neki a toxikus, határhúzós, marionettes monológokat, mert nem az fog segíteni. Az anyja hülye, és ahogy öregszik egyre bolondabb lesz. Hagyjam, hogy ő ismerje fel. (Jó pillanataiban fel is ismeri, be is ismeri, aztán megint visszamegy pincsizni.) Ezért írtam ki a kérdést, hogy adjatok tanácsot, mert én is csak ember vagyok, és ilyen buta okos embert tudjak jó közegbe, szeretettel fogadni, úgy, hogy közben ordít belőlem belülről a józan paraszti ész, hogy mit ragaszkodik egy ilyen tetü anyához, de nem tudok vele mit csinálni. Az anyja. Kötődni fog hozzá.
És akkor a húsvét kapcsán még egyszer a második gyerek téma: Ilyen sértődött szemrehányásokat tett neki, hogy "biztos akartok második gyereket, azért kell a nagyobb lakás...". A férjem (még?) nem tart ott, hogy legyintsen és azt mondja, hogy "ez nem a te dolgod". Hanem befeszül, mert a mami elégedetlen. És itt a vége fuss el véle. Ezért (is?) volt élvezetmentes az ünnep. Köszönöm a figyelmet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!