Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Adjatok kérlek tanácsot, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok kérlek tanácsot, hogy csábítsam az ágyba a férjemet?

Figyelt kérdés

Még nem vagyunk 40. Egészségesek vagyunk. Rendszeresen mozgunk, hosszú sétákra megyünk, kirándulunk. Van egy másfél éves tipegőnk. Most nagyon stresszes időszaka van, mert a lakhatásunk miatt (vásárlás, bérlés, hitel, költségvetés stb) fontos döntéseket kellett hozni, amúgy is minden megoldásra van egy problémája. Plusz anyós minden xarért műsorozik, amire a férjem felveszi a gyereksapkát, és próbál megfelelni neki.

A lényeg az, hogy kb havi egyszer vagyunk együtt. Pár hónapja úgy festett, hogy ez gyakoribbá válik, de megint visszaesett havi egyre, pedig a lehetőség meglenne rá. A kicsi már egész jól átalussza az éjszakákat, hétvégén délután is egész tervezhetően alszik kb 2 órát. Mikor eljön az este, akkor bekapcsolja azt a qrva TV-t, mint egy autista, és nem mutat semmi érdeklődést irántam. Reggel nem jó, mert még fáradt, este nem jó, mert már fáradt, délután nem jó, mert a, b, c, d kifogása van.

Voltunk párterápián (nem ez miatt), nekem azt tanácsolta a pszichológus, hogy legyek vele kedves. Érezze velem jobban magát, mint az anyós közegében. Ettől az várható, hogy a láng is jobban fellobban. DE HOGYAN?? Nem akarok szerénytelen lenni, de egy igen vonzó alakkal megáldott nő vagyok, és már én érzem magam ostobának, ha vm szexi cuccot felveszek, és nem kapok rá reakciót. Vagy bemegyek hozzá zuhanyzás közben, és ostobán néz rám ,hogy mit akarsz... Mit csináljak, hogy ne azt sugalljam felé agresszívan, hogy "dugjál már meg te szerencsétlen", hanem, hogy Ő akarjon engem?

2024. márc. 31. 23:37
1 2 3 4
 21/39 érdeklődő35 ***** válasza:
63%

Pedig de. Mondd neki!

" Este úgy készülj, hogy szexelünk!"

Én is lehet hogy hasonló vagyok mint férjed. Várok. Mert ki tudja mikor fáradt, nyűgös, pihenni szeretne, körmözni szeretne, főzne,

, a holnapi napon gondolkozik, stb. Persze egy zuhany alá beállást nem felhívásnak venni.....

2024. ápr. 1. 13:42
 22/39 A kérdező kommentje:

15-ös:

A türelmesség olyan, mintha két részre kellene osztanom magam. Vannak témák, ahol türelmetlen vagyok, és én is a saját agyamra mennék. Ezek azok a témák, amik számomra olyan egyértelműek, hogy fel nem bírom fogni, hogy miért nem úgy csinálja. Vannak más témák, ahol legjobb barátnőm bevallása szerint emberfeletti birkatürelmem van, és tolerálok.

Akarok menni pszichológushoz, hátha tudok dolgozni magamon, előhívni az istennőt, a jó anyát, a sikeres üzletasszonyt. Egy félelmem ezzel kapcsolatban, hogy nehogy az legyen a konklúzió, hogy ő a menthetetlen. Remélem nem így van. :( De egy annyira értelmes pasi! Nem hiszem el, hogy ezt nem oldjuk meg. De tényleg emberpróbáló vele, mikor rossz pillanataiban van. Ebből elég sok van.

2024. ápr. 1. 13:53
 23/39 A kérdező kommentje:

16-os:

Igen, kommunikálom felé. Lehet, hogy agresszívan, és azt csak ront a helyzeten. De tehetetlenségemben csinálom, mert nem értem ezt a hozzáállást a részéről.

Ő is egyet ért, hogy ez kevés, ő is kifejezte, hogy amikor gyakoribbá vált, az jó volt. De a MIÉRT-re mindig ilyen buta tagadással reagál. Számomra nevetséges kifogásokkal. Az a benyomásom, hogy van valami félelme, és nem meri vagy nekem, vagy magának se felvállalni, mert egyszerűbb a szőnyeg alá söpörni.

- A szülésnél bent volt. Elmondása szerint nem érte trauma, bár "oda" is nézett.

- Drága anyósom szülés után osztotta neki az észt, hogy hogy megy a vágás, varrás, hogy néz az ki utána, stb. Kösz. Xarjál sünt!

- A második gyerek kérdés aktuális lenne pár hónap múlva. Anyós itt is belepofázik az életünkbe, állandóan duruzsolja neki, hogy egy második gyerek pénzügyi katasztrófa, ami miatt lelkifurdalást kelt benne. (nem állunk rosszul egyáltalán)

- Megy egy nagy kivizsgálásra, vérkép stb. Ott kiderülhet, ha van vm, de remélem nincs baja.

2024. ápr. 1. 14:03
 24/39 A kérdező kommentje:

19-es:

Köszönöm. Örülök, hogy rendbe tudtátok hozni. Mi is rendbe fogjuk tudni hozni, de milyen jó lenne, nem megjárni a poklot, eljutni a szétköltözésig, hanem már most az elején egyszerűen MEGbeszélni.

2024. ápr. 1. 14:06
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

"A második gyerek kérdés aktuális lenne pár hónap múlva"- ezt most nem mondod komolyan? Egy ilyen kapcsolati állapotba? Na az lesz az utolsó koporsószög, ebben biztos lehetsz. Egy gyerekkel sem működik jól a házasságod, már az is kikezdte. Nem semmi.

Nem lehet hogy pont ezért kerüli szexet, mert tudja jól, hogy csak a babaprojekt hajt megint, és pontosan látja, hogy ennek mik a következményei?

Nem lehet, hogy téged is csak ez motivál, nem is a férjed érdekel, hanem hogy végre megint újra megcsináljon?

2024. ápr. 1. 14:31
 26/39 anonim ***** válasza:
35%

Elképesztő, hogy rengeteg nő csak egy donort lát a férfiban és aztán ti vagytok a legjobban meglepődve, ha dobbant. Nem érzi jól magát, problémái vannak, nem akar veled szexelni...Erre: tádááámmmm .... csináljunk egy 2. gyereket. Tényleg menthetetlen vagy, egy tipikus szülzilla.

És csodálkozol hogy nem látja benned a nőt, csak a mamit.

2024. ápr. 1. 14:35
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nőként mondom, hogy egyetértek a #26-tal... Szörnyű, mennyire önző vagy, hogy még egy gyereket vállalnál egy haldokló kapcsolatba. A gyerekre nem is kell gondolni, mi? A lényeg, hogy te minél többet kibuggyants magadból.

Bár amilyen felszínes vagy, lehet nem fogtad fel, hogy minek teszed ki a gyerekeket.

2024. ápr. 1. 16:14
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

27, 26 vagyok és szintén nő. Nem kell ám férfinek lenni ahhoz, hogy mindenképp lejöjjön hogy csak használja a férjét a gyerekgyártó projekthez. Maga írja, hogy a férfi stresszes, már párterápián is túl vannak (és nem a leírt dolgok miatt, tehát ki tudja mennyi sebből vérzik még ez a kapcsolat) de még agyon akarja nyomni egy 2. gyerekkel.

Szerintem nem kell pszichológus diploma ahhoz, hogy levágjuk, a pasi pontosan tudja, hogy ebbe a szar kapcsolatba biztosan nem akar egy 2. gyereket mikor már az első mellett is gondok vannak. De jön, szexizik neki, bemegy mellé a fürdőszobába, pedig csak az egész mögött az van, hogy elindult a vezérhangya és semmi ki nem veri a fejéből, hogy már pedig a gyereknek kistesó kell és csináljon már meg, bármi áron.

2024. ápr. 1. 16:26
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

#28 B*szki! Én itt megvilágosodtam...

A kérdező nem azért akar szexelni a férjével, mert kívánja és kölcsönösen örömet akar szerezni, hanem mert fel akarja csináltatni magát úgy, hogy amúgy is egy kalap sz*r az egész kapcsolat.

Őszintén? Így már máshogy látom a helyzetet, mint eddig.Valahol megértem a férjet.

2024. ápr. 1. 16:31
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, legalább magadnak ne hazudj tovább.A te valós problémád ez: van egy rossz kapcsolatod, ahol a férjed eltávolodott tőled, nem boldog, van egy 1,5 éves gyereketek.Erre neked az a legnagyobb problémád, hogy agresszíven erőszakoskodsz a férjeddel, hogy vállaljatok 2. gyereket.A férjednek már annyira a t*ke tele van ezzel, hogy inkább lemondott a szexről.Na, ezen gondolkozz el.
2024. ápr. 1. 16:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!