Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Adjatok kérlek tanácsot, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok kérlek tanácsot, hogy csábítsam az ágyba a férjemet?

Figyelt kérdés

Még nem vagyunk 40. Egészségesek vagyunk. Rendszeresen mozgunk, hosszú sétákra megyünk, kirándulunk. Van egy másfél éves tipegőnk. Most nagyon stresszes időszaka van, mert a lakhatásunk miatt (vásárlás, bérlés, hitel, költségvetés stb) fontos döntéseket kellett hozni, amúgy is minden megoldásra van egy problémája. Plusz anyós minden xarért műsorozik, amire a férjem felveszi a gyereksapkát, és próbál megfelelni neki.

A lényeg az, hogy kb havi egyszer vagyunk együtt. Pár hónapja úgy festett, hogy ez gyakoribbá válik, de megint visszaesett havi egyre, pedig a lehetőség meglenne rá. A kicsi már egész jól átalussza az éjszakákat, hétvégén délután is egész tervezhetően alszik kb 2 órát. Mikor eljön az este, akkor bekapcsolja azt a qrva TV-t, mint egy autista, és nem mutat semmi érdeklődést irántam. Reggel nem jó, mert még fáradt, este nem jó, mert már fáradt, délután nem jó, mert a, b, c, d kifogása van.

Voltunk párterápián (nem ez miatt), nekem azt tanácsolta a pszichológus, hogy legyek vele kedves. Érezze velem jobban magát, mint az anyós közegében. Ettől az várható, hogy a láng is jobban fellobban. DE HOGYAN?? Nem akarok szerénytelen lenni, de egy igen vonzó alakkal megáldott nő vagyok, és már én érzem magam ostobának, ha vm szexi cuccot felveszek, és nem kapok rá reakciót. Vagy bemegyek hozzá zuhanyzás közben, és ostobán néz rám ,hogy mit akarsz... Mit csináljak, hogy ne azt sugalljam felé agresszívan, hogy "dugjál már meg te szerencsétlen", hanem, hogy Ő akarjon engem?

2024. márc. 31. 23:37
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

1-es:

Segítségünk nulla, anyós inkább nem látja az unokáját, csak nehogy segítsen valamit, hogy nekünk jó legyen. Úgy dolgozom heti 10 órát, hogy mikor ő végez, átveszi a picit, én beülök a gép elé, szóval tényleg nem sok időnk van egymásra. A féltékennyé tétel nem fog segíteni, de a jól kell kinézni szempont jogos. Jobban oda kell figyelnem magamra.

2024. ápr. 1. 09:44
 12/39 A kérdező kommentje:

3-as:

Igen, jogos. Dolgozok magamon. De nem könnyű. Mert azt érzem, hogy érzelmileg sokkal többet teszek a kapcsolatba, mint amennyit kapok. Nem akarom magam bohócnak érezni.

2024. ápr. 1. 09:45
 13/39 A kérdező kommentje:

7-es:

Köszönöm. Valószínű ezek a tippek a leghasznosabbak. Konkrétan a TV. Mert neki az intim helyzet, h összebújva filmet nézünk. És itt jön a bukfenc: Ő minden nap tv-vel akarja zárni a napot. Én kikészülök attól, hogy minden nap legalább 2 órát elpazarolok az életemből azzal, hogy vm lövöldözést, robbantgatást nézzek. De heti 2-3szor beleférne nekem is. Én is tudok kompromisszumot kötni. De őt nem tudom rávenni, hogy legyen heti egy olyan este, hogy nem kapcsoljuk be a TV-t, hanem csak ágyba fekszünk, és minden kötelezettség nélkül csak fekszünk, csak beszélgetünk, csak vagyunk. Ha erre nem képes, akkor óriási bohócnak érzem magam, hogy még én másszak utána krimi alatt cicázni. Ez EGO?? Ő kellene változtasson. De tudom, hogy egy ember nem tudja a másikat megváltoztatni. A változás belőle kellene jöjjön.

2024. ápr. 1. 09:51
 14/39 A kérdező kommentje:

9-es:

Igen, van javítanivalóm nekem is. Dolgozom rajta. (Jól kinézni, sport, nem beleavatkozni az anyjával való nyomorgásaikba, munka-önmegvalósítás) És remélem, hogy ha én tudatosan változom, akkor őt is felhúzom egy pozitív spirálra. De ha nem...?

2024. ápr. 1. 09:54
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok. Esküszöm, nem veszekedni akarok, hiszen tök intelligensen reagálsz. De már megint a felszinesség irányába indultál. Nyilván nagyon fontos, hogy jól nézz ki, de elvileg az már megvan, hiszen mondtad, csinos nő vagy. Inkább a belsőn kell dolgozni. Mennyire vagy vele türelmetlen? Nem csak a szexben. Ez csak egy példa volt.

Tényleg nem azt mondom, hogy ez az oka mindennek, de önvizsgálat soha nem árt.

2024. ápr. 1. 11:13
 16/39 anonim ***** válasza:
74%

Beszéltél vele is erről hogy szeretnéd ha több szex lenne?

Látja ő is ezt a problémát? Mert ha ő nem is tud róla akkor nem fog tenni ellene.

2 példát tudok felhozni az ismerősi körből (a sajátot inkább nem mert még nincs gyerek).

Mind a két párnál hasonló volt a gond.

Mind a két pár eljutott oda hogy mind a ketten beismerik hogy gond van.

Az egyik parnál kiderül hogy hormonális gondok voltak a pasinál, kivizsgáltatták, elkezdett gyógyszert szedni és kb 2 hónap után minden rendbe jött.

A másik párnák nem volt ilyen egyszerű, ott pár terápia is volt éveken át.

Ott kiderül hogy azzal hogy a szülésnél bent volt a pasi és látta ahogy a kisfia megszületett a felesége átkerült a nőből az anya szerepbe. Egyszerűen nem tudott utána újra vonzódni hozzá.

Hosszú évek kemény munkája kellett hozzá (plusz fétisek és új dolgok kipróbálása a szexualitásban) hogy újra vonzónak találja a párját.

Szóval nem egyszerű...

2024. ápr. 1. 11:39
 17/39 anonim ***** válasza:
83%

#11 Sajnálom.:(

Itt nem is a féltékennyé tétel a lényeg, hanem lássa meg, hogy egy szexuálisan vonzó, izgató nő vagy, és ezt mások is látják benned.

Ha ő anyukát lát most épp benned, akkor észhez térne ettől.Ez hülyeségnek hangzik, de sajnos a férfiak úgy működnek, hogy azt a nőt akarják leginkább, aki másoknak is kell.Akinek van más választása, mint ő.És szeretik is, ha versenyezhetnek egy nőért és ők kerülnek ki győztesként, nem egy másik férfi.Ez nekik egó tuning.

2024. ápr. 1. 11:50
 18/39 anonim ***** válasza:
46%
#11 Ja, és egyébként ha anyós ilyen szemét, én felvenném vele a kesztyűt.Őt kell elintézni első sorban.Nem, nem nyílt konfliktusban, a férjednek ne szidd az anyját.Hanem sajnos kedvesen, de nagyon ravasz módon manipulálni kell és ki kell anyóst játszani, a férjedet meg a saját oldaladra állítani.Kedvesen, nőiesen, kegyetlenül ravasz módon.
2024. ápr. 1. 11:53
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Saját tapasztalatból mondom, kicsit hasonló volt nálunk is a helyzet, annyi különbséggel 2 gyerek van, nem olyan kicsik már. De mi is bele kerültünk ebbe a posványba, két éve. Mi már 40 felettiek vagyunk, de kb úgy éltünk mint a lakotársak, annyi különbséggel, hogy mi egy ágyba aludtunk. Bele fásultunk a mindennapi gondokba, gyerekek, suli, munka.. stb. Napi szinten veszekedtunk, elég volt egy szó, és én már ordibáltam, de szó szerint. Ami nálunk meghozzta az áttörést, el mentünk nyaralni, persze ott is ki alakult egy kisebb vita közöttünk. De, hogy a környezet változás miatt, vagy csak ott értük el a tető pontot, ki tört belőlem a sírás, de olyan szinten, hogy nem tudtam meg szólalni. Ott vmi a férjembe is megváltozott mert teljesen másképp állt hozzám aznap délután. Este pedig be ültünk a fürdő kádba 2 üveg borral,ami nagyon sokat segített sztem, és mind a kettőnk elmondta a sérelmeit, át tudtuk beszélni végre a sok év problémáit. Igazából az a nyaralásunk mondhatni, erről szólt akkor. De nagyon sokat segített, mert nálunk már a válás szélén volt a házasságunk. Azóta sokat teszünk, hogy jól működjön mert másképp nem megy. Mondhatni újra beleszerettem a férjembe.Ugyhogy így kívülállóként, nagyon megértelek mert ez nagyon pocsék érzés. Kívánom nektek is sikerüljön kijönni ebből.
2024. ápr. 1. 12:41
 20/39 anonim ***** válasza:
43%

Keress szeretot ha meg nem tetted.

Hiaba vagy ez ellen ebbol ez lesz elobb utobb ezt mindenki tudja. Tobb ilyen anyat feleseget tartottam karban. Tapasztalatbol beszelek

2024. ápr. 1. 13:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!