Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fèrfiaknál az a tipikusabb,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiaknál az a tipikusabb, hogy nem nyögnek szex közben?

Figyelt kérdés

Párom pár sóhajnál többet nem hallat, meg zihálni szokott de a végén is csendben van.

Én meg nem bírok csendben lenni onnantól, hogy beteszi, túl jó. Persze tudom, hogy ez őt baromira izgatja. Sajnos sosem megyünk el egyszerre, én viszont orgazmus után szinte semmit nem érzek már ő belőle, néha feltűnt, hogy lankad is neki, ha már nem hangoskodom. Béna vagyok, tudom, de néha rájátszok, hogy jobb legyen neki és könnyebben el tudjon menni.

Ja és semmilyen dirty talkot sem alkalmaz, nekem azért ilyen téren is mocskosabb a szám.

márc. 30. 15:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyéni, hogy ki mennyire hangos. Attól még, hogy nem ad ki hangokat, mint te még biztos, hogy élvezi.
márc. 30. 15:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet, hogy túlságosan koncentrál arra, hogy teljesítsen és ezért fogja magát vissza. Párkapcsolatom elején én is gyakran vettem észre magamon, hogy csendben vagyok, közben amúgy ott volt bennem a késztetés, hogy hangosan nyögjek, de túlzottan figyeltem arra, hogy ne menjek el vagy, hogy izgassam közben őt máshol is. Azóta viszont ha a helyzet is megengedi akkor sóhajtozok és nyögök, és nekem is sokkal jobb így, felszabadító érzés.

Szóval látatlanban ezt mondanám, lehet csak túl görcsös és elnyomja a hangját, bátorítsad picit és mondd neki, hogy ez téged beindít, idővel biztos elengedi magát.

22/F

márc. 30. 15:43
 3/11 A kérdező kommentje:
2-es igazad lehet!
márc. 30. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam nyögni, csak mikor elélvezek. Hogy mi a tipikus nem tudom, mert más pasival soha nem szexeltem és nem is akarok.
márc. 30. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én alig adok ki valami hangot. Leginkább teljesen néma vagyok.

Max pici halk sóhajok, vagy enyhe lihegés ha fáradnék, de simán alhatna a szomszédos ágyon bárki.

A cuppogás hangosabb lenne nálam! :D

38/F

márc. 30. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Néha szinte alig nyögök, viszont ennek ellenére nagyon élvezem a szexet.
márc. 30. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
elelvezesnel en is szoktam nyogni
márc. 30. 16:19
 8/11 anonim ***** válasza:
45%
Nem tudom mennyire nyögök szex közben, mert már régen nem csináltam. 😅 De ha valaki (nő) kíváncsi, akkor tehetünk próbát (nem csak egyet)
márc. 30. 16:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Arra koncentrál, hogy neked jó legyen mielőtt ő elmenne. Nagyon izgató ha egy nőnek van közben hangja és néha néha vissza kell fogni a tempóból ilyenkor mert gyorsan vége lehet.

Közben csak sóhajtozni szoktam, élvezésnél nyögni is.

márc. 30. 16:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi végig beszélünk és nyögünk közben, ez mindkettőnket nagyon izgat. Nálunk is én szoktam hamarabb elmenni, és igaz, én utána legtöbbször érzem azért, és volt már rá példa, hogy mire ő először elment, én másodszor is, szóval nyögök általában, de közben beszélek neki tovább, akár megy a dirty talk, akár bíztatom, mondom, hogy mennyire imádom, stb. Szóval ha a szavak is izgatják és nem csak a nyögésed, akkor az is megoldás lehet, ha csak beszélsz hozzá tovább, mondod a fantáziákat vagy egyebeket, amiket azelőtt szoktál, hogy te elmentél.
márc. 30. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!