Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy kell a férfiaknak a maszturbálás a szex mellé?
Figyelt kérdés
Én, bár nő vagyok, megfelelő mennyiség mellett egyáltalán nem csinálom, így sajnos zavar. Szeretném megérteni a logikáját. Sosem utasítottam el a barátomat, mégis önkielégít mellettem időnként. Nagyon szeretném tudni, milyen okai lehetnek ennek, mert ő csak annyit válaszol, hogy értsem már meg, hogy ez tőlem teljesen független dolog, és mindenki csinálja.2023. okt. 31. 13:47
3/21 anonim válasza:
Ez is személyfüggő. Az már nem igaz, hogy minden férfinak (homogén tömbként kezelve) KELL a szex mellé maszturbálnia.
4/21 A kérdező kommentje:
Persze ezeket értem, de már idegesít a dolog. Miért nem inkább szexet akar helyette? Nem vagyok elég jó?
2023. okt. 31. 13:55
5/21 anonim válasza:
Mit össze tudtok szenvedni ilyen hülyeségeken.
Brühühü maszturbál. Féltékeny vagy a kezére? XD
6/21 anonim válasza:
Ettől a kérdéstől nőként is ideges leszek
Ez egyenértékű a kisfarku kérdésekkel
7/21 A kérdező kommentje:
A lehetséges okok továbbra sem derültek ki.
2023. okt. 31. 14:11
8/21 anonim válasza:
Nő vagyok, én is csinálom. Nappal home office közben szoktam, este meg szex a férjemmel.
Szerintem szimplán nem kivanod a szexet állandóan. Ennyi
9/21 anonim válasza:
Ha nem elég a szex, az a válasz szerintem természetes. Azután csinálhatják azért is, mert nem elég jó a szex úgy, ahogy csináljátok. Minálunk például amikor jelentkeztej a potencia gondjaim, a feleségem fakeze helyett sokkal jobb a sajátom, mert én érzem mit csinálok, de ő még azt sem, ha fájdalmat okoz.
10/21 anonim válasza:
Ki mondta azt neked hogy kell? Nem kell sőt nem szabad, szex meg csak házasságban. Nem bűnben kell élni. Aki meg nős és mégis veri, az kezeltesse magát, a feleségét meg a házasságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!