Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a dolog a férfiaknál, hogy nem bírják ki, hogy ne verjék ki?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt és máshol is, hogy már 1-2 hét is kihívás sokaknak f a szverés nélkül. Nekem semmi kellemetlen érzésem nincs 1-2 elélvezés nélküli hét után. De volt olyan is, hogy hónapokig nem vertem ki, csak a heti 1 szex volt a barátnőmmel, és tökéletesen megvoltam.2022. jan. 24. 20:11
1/11 anonim válasza:
A legtöbb srácnak azért legalább naponta kell kell a szex de sokszor még az sem elég és a párjuk és a rendszeres nemi élet mellet is verik. Mondjuk én ebben lányként nem láttok semmi kivetni valót
2/11 anonim válasza:
Kedves kérdező!Nem akarlak elkeseríteni de ha ilyen kevésszer ürítel akkor a prosztata rák veszélye a sokszorosára nő nálad.
3/11 anonim válasza:
Libidó kérdése, teljesen normális lehet, hogy nem akarod napi 500-szor kiverni, de azért hetente érdemes prosztata miatt.
4/11 anonim válasza:
az inkább a te problémád hogy ennyire alacsony a libidód
5/11 A kérdező kommentje:
Heti 1-2x kívánom a szexet, akkor szexelek is. Ez alacsony libidó?
2022. jan. 24. 21:36
6/11 anonim válasza:
Az elélvezés pillanata az, ami függővé tesz, kell a kielégülés.
7/11 anonim válasza:
Tegnap meg tegnapelőtt szexeltünk a csajommal, ma nem találkoztunk, háromszor vertem ki. Ha nincs napi egy, már érzem a hiányát, de van, hogy két-három napig is megvagyok nélküle, ha sok a dolgom, stresszes vagyok stb. Ennél hosszabb idő után viszont már a falat kaparom kínomban nélküle, szóval ha nincs szex, akkor mindenképpen kiverem.
Hónapokig ellenni heti egy szexszel rohadt kevés szerintem, ez tipikusan alacsony libidó, kivéve ha 70 éves vagy.
8/11 anonim válasza:
Akkor a tesztoszteronazinted mint egy lánynak, ezért nincs se libidód se semmid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!