Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a dolog a férfiaknál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a dolog a férfiaknál, hogy nem bírják ki, hogy ne verjék ki?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt és máshol is, hogy már 1-2 hét is kihívás sokaknak f a szverés nélkül. Nekem semmi kellemetlen érzésem nincs 1-2 elélvezés nélküli hét után. De volt olyan is, hogy hónapokig nem vertem ki, csak a heti 1 szex volt a barátnőmmel, és tökéletesen megvoltam.

2022. jan. 24. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb srácnak azért legalább naponta kell kell a szex de sokszor még az sem elég és a párjuk és a rendszeres nemi élet mellet is verik. Mondjuk én ebben lányként nem láttok semmi kivetni valót
2022. jan. 24. 20:14
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező!Nem akarlak elkeseríteni de ha ilyen kevésszer ürítel akkor a prosztata rák veszélye a sokszorosára nő nálad.
2022. jan. 24. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Libidó kérdése, teljesen normális lehet, hogy nem akarod napi 500-szor kiverni, de azért hetente érdemes prosztata miatt.
2022. jan. 24. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
az inkább a te problémád hogy ennyire alacsony a libidód
2022. jan. 24. 21:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Heti 1-2x kívánom a szexet, akkor szexelek is. Ez alacsony libidó?
2022. jan. 24. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
25%
Az elélvezés pillanata az, ami függővé tesz, kell a kielégülés.
2022. jan. 24. 21:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap meg tegnapelőtt szexeltünk a csajommal, ma nem találkoztunk, háromszor vertem ki. Ha nincs napi egy, már érzem a hiányát, de van, hogy két-három napig is megvagyok nélküle, ha sok a dolgom, stresszes vagyok stb. Ennél hosszabb idő után viszont már a falat kaparom kínomban nélküle, szóval ha nincs szex, akkor mindenképpen kiverem.

Hónapokig ellenni heti egy szexszel rohadt kevés szerintem, ez tipikusan alacsony libidó, kivéve ha 70 éves vagy.

2022. jan. 25. 00:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor a tesztoszteronazinted mint egy lánynak, ezért nincs se libidód se semmid.
2022. jan. 25. 09:59
 9/11 anonim ***** válasza:
5# Ez női libidó.
2022. jan. 25. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
#5 igen
2022. jan. 25. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!