Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak van “preferenciáj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak van “preferenciája” puncik terén?😅

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy valaki például a nagy mellű, vagy inkább a kis mellű nőket szereti, vagy például a szőke/barna dolog ha kliséknél maradunk. Ilyen van punciban is? Gondolom kevésbé hangoztatják, de létezik? Férfiak, veletek volt olyan, hogy eljutottatok az ágyig egy nővel, és nem igazán tetszett? 19N

2023. dec. 13. 10:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
83%
Ugyanolyan preferenciák van nekünk is. Nektek is van elvárásotok méret téren.
2023. dec. 13. 10:23
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Nem volt ilyen. Egyébként nem preferencia, mert teljesen elfogadom legyen az bármilyen, de ha le kellene írni a tökéletes punci kinézetét számomra akkor megvan az a kép ami amit le tudnék írni, de attól még ha nem olyan.. részemről nem fogom kevésbé kívánni a másikat.
2023. dec. 13. 10:23
 3/32 anonim ***** válasza:
76%
Nem volt ilyen. Ápolt legyen (ebbe nálam a szőrtelenítés is beletartozik) De rég volt szép volt. A pároménál jobbat el sem tudtam volna képzelni. Én már 50 vagyok és puncit (páromét) 6 éve láttam utoljára. Úgyhogy már ezek csak emlékek. :(
2023. dec. 13. 10:30
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Más testrészekkel már vannak preferenciáim.
2023. dec. 13. 10:33
 5/32 A kérdező kommentje:

Persze a higénia az alap, én itt a forma, a bőr színe ilyenekre gondoltam.😅

#4 ez alatt milyen testrészeket kell érteni?

2023. dec. 13. 10:35
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja aki mondta. Nekem is létezik tökéletes punci.
2023. dec. 13. 10:36
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
5. Pl. a comb és a lábszár formája, vastagsága nekem nagyon sokat jelent.
2023. dec. 13. 10:46
 8/32 anonim ***** válasza:
80%
#1 baromság párhuzamot vonni a farokmérettel. A farok mérete alapvetően határozza meg a szex élvezeti értékét. Ha kicsi, akkor nem érzem, ha túl nagy, akkor fájdalmas, ha a kettő közötti, akkor meg isteni érzés. Ellenben a punci külseje max. esztétikai tényező, de attól se jobb, se rosszabb nem lesz a szex, hogy így vagy úgy néz ki.
2023. dec. 13. 10:46
 9/32 anonim ***** válasza:
43%
#8 Azt tudom hogy a 12 cm sem jó meg a 22 sem.
2023. dec. 13. 10:50
 10/32 anonim ***** válasza:
88%
Már, hogy ne lenne. Én nem értek egyet azzal, hogy minden punci szép. Nem részletezem, de így válaszoltam a kérdésedre. 🙂
2023. dec. 13. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!