Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az arab férfiaknak mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az arab férfiaknak mekkora péniszük lehet kb?

Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Jómagam nem tudok személyes tapasztalattal szolgálni. Nincs az a pénisz ami rávenne, hogy arabokkal ismerkedjek. Szóval megkérdeztem google barátomat:

[link]

2023. nov. 25. 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Hehe, eza statisztika nem jó, mert csak itt a gyk.-en jóval nagyobb faxok vannak.

Itt a legtöbbnek 18-19 centis.

Tehát az 1. hely az MO.

2023. nov. 25. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Voltam pár hónapja egy magas izmos arab pasival. Neki elég nagy volt, 19-20 cm lehetett. Voltam iránival is, neki is kb. 20 cm volt. Szerintem nekik átlagban nagy farkuk van, mástól is ezt hallottam.
2023. nov. 25. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem származás függő, egyel voltam neki viszont elég nagy volt.
2023. nov. 25. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
#4 hogyne lenne származásfüggő. Szerinted a kínaiaknak átlagban akkora farka van, mint a feketéknek? A farokméret ugyanúgy eltér népcsoportonként, mint bármely más fizikai jellemző.
2023. nov. 25. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:

5

Tudom britt tudósok az összes nép összes emberének a nemi szervének méretét lemérték aztán átlagolták...

Mindig lesz kivétel azt ügye tudod?

Akkor sem hiszem származás függő lenne.

2023. nov. 25. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
#6 édes kenyér…te tisztában vagy az átlagolás fogalmával? Az, hogy adott népcsoportban sokaknak van kicsi vagy nagy farka, nem jelenti azt, hogy minden egyes tagjának olyan van. Senki nem is állított ilyet. Viszont azt mondani, hogy nincs semmilyen összefüggés származás alapján, olyan, mintha azt mondanád, hogy a norvégok nem is szőkék, csak mert van néhány barna hajú köztük, vagy a braziloknak nem is barna a bőre, csak mert van köztük pár fehér.
2023. nov. 25. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd a kecskéktől, ők biztosan tudják.
2023. nov. 25. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 Mivel tudományosan nincs bebizonyítva, hogy valóban nagy eltérés lenne-e a népcsoportok között ebben a tekintetben ezért hülyeség amit írtál.

"vagy a braziloknak nem is barna a bőre, csak mert van köztük pár fehér"

Brazília lakosságának körülbelül fele fehér bőrű, tehát rossz példa, mert nem csak "pár fehér" van ott.

2023. dec. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!