Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/27 anonim válasza:
#20 azt az idézetet egy másik válaszolótól minek raktad ide? :D azt nem én írtam, te szerencsétlen.
Van párom (nem csak a zokninak van), nem vagyok szűz és tudom, hogy a méhszájam :) ezért írtam, hogy bökdösi olykor. :)
Valami nálad nagyon nem okés :D
22/27 anonim válasza:
Nagyon nem, de tény, hogy lehetne vékonyabb combja, popsija, de van aki meg pont ezt a típust kedveli.
23/27 anonim válasza:
Akinek ez bejön annak nem voltak még női az tuti! Amint abbahagyja a versenysportot 3-szor ekkora lesz! Plusz mindenféle izületi probléma amitől szintén nem lesz kisebb csakis nagyobb.
Amúgyis csak egy randa külföldi fos. A magyar lányok sokkal szebbek!
24/27 anonim válasza:
Számomra brutálisan izgató, nekem kb innen kezdődik ami bejön. Imádom a nagy, formás seggeket, és nem gond, ha van máshol is plusz, sőt.
25/27 Rex Hunter válasza:
Szerintem abszolút rendben van a leányzó! Nagyon örülnék egy ilyen barátnőnek! És a videó alapján még sportosnak is tűnik, így már lenne közös program is sport formában. Én konditerembe járok, meg futni szoktam. De el kellene kezdenem újra úszni is, mert régen voltam. Ha jól el is tudnék vele beszélgetni, akkor még jobb.
26/27 BpMasszőr válasza:
Ez egy tökéletes Nő!
Ennél szebb és formásabb segget még rajzolni sem lehetne!!!!
27/27 anonim válasza:
Szar a link. Nem jön be. Igaz nem is vagyok fent a Zinnstán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!