Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon aránytalan, popóra zsíros.
14/27 anonim válasza:
10es nem nagyon voltál még kövér csajjal gondolom :D a fokhagymasegg és a kardashian x3 közt kb 2 centi a különbség ha előrehajol. így van kitalálva a genetika, olyankor oldalt meg alul meg mindhol van, de útban egyáltalán nincs. viszont fincsi puha :D
15/27 anonim válasza:
Jesszus... Nekem nagy a fenekem és a párom 15 centije tökéletes. Ekkora hülyeségeket hol találnak ki a "férfiak"?
16/27 anonim válasza:
Mell kellene rá és teljesen rendben lenne
17/27 anonim válasza:
#14 és #15 én nem szeretem análba. Szóval nem merné beakasztani neki, szégyenbe maradnék hogy nem érek végig
Ez így van! Tapasztalat
18/27 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, nekem tetszik.
19/27 anonim válasza:
#17 te miről beszélsz? Ki írt análról, mi a párommal nem csináljuk análisan, csak punciba. Kutyában néha bökdösi a méhszájamat. Fura komplexusaid vannak...
15 voltam.
20/27 anonim válasza:
“nem nagyon voltál még kövér csajjal gondolom :D“
Hála a jóistennek valóban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!