Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mitől lesz orgazmusuk?
Mit csináljon a férfi, hogy a nőnek is orgazmusa legyen?
Például vannak olyan szexpózok a szeretkezés közben, amelyektől könnyebben kiváltható a női orgazmus?
A férfiaktól.
Már ha ért hozzá kicsit is.
Erre nincs általános recept. Szexelni kell sokat és kitapasztalni mi a jó az adott párodnak.
Legyél figyelmes és odaadó. Szeresd kényeztetni a másikat.
Akkor már megint oda lyukadok ki itt a gyakorin, hogy már maga a kérdésfeltevésem is hibás? 🙁
Akkor úgy módosítom a kérdésemet, hogy csak olyan nők írjanak választ, akiknek egyáltalán van orgazmusuk szeretkezés közben.
(Akkor a többi nőnek mi a jó a szeretkezésben, a gyereknemzésen kívül ugye? Csak a férfi örömszerzése céljából csinálják? Kényszerből?)
Kedves kérdező, 4-es vagyok. Nekem van orgazmusom, bizonyos pózokban, megfelelő technikával. Kell az összecsiszolódás is és hogy a partnered tudja, mi a jó neked és hogyan csinálja. Vannak olyan pózok, amikben én sem tudok elélvezni és ha nem megfelelő a technika, de ha ráéreztek, utána már könnyebben összejön. Nekem sokszor sikerül egyszerre is a barátommal.
A többi nőnek meg mi a jó? Maga a behatolás is jó érzés, és ha érzed, hogy kitölt, meg benned mozog. Akkor is lehet élvezetes a szex, ha nincs orgazmusod, plusz mellette ott van a kéz és a száj, meg sokféle szexuális játékszer, segédeszköz, amivel fel lehet dobni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!