Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon nőknek, akiknek van hüvelyi orgazmusuk az együttlétek során, náluk milyen az előjáték, és történik pl. csiklós izgatás?
Nekem a hüvelyi orgazmus az esetek 99%-ában ujjazástól történik.
Természetesen az előjáték ugyanaz, csikló izgatás, ujjazás, cici szopogatás, szívás, csók, tapizás, szopás, de úgyis a végén már többször megyek el hüvelyi úton. Az erre épülő behatolás nagyon kis részében tudok elmenni még egyszer a faroktól, mert teljesen más ingert ad mint az ujjak.
Köszönöm szépen a válaszaitok.
A hármasnak üzenem zárójelben, hogy nagyon nagy valószínűséggel megjátszott orgazmusok voltak azok, ha ebben a tudatban van.
"Eddig minden barátnőmnek volt hüvelyi orgazmusa még komolyabb előjáték nélkül is. Jó kapcsolataim voltak, vágytunk egymásra és értem a dolgomat."
Jaja... az ilyesmit hangoztató haverok barátnőiről előbb utóbb mindig kiderült, hogy inkább megjátszották, mert neki ez kellett.
3-as vagyok.
Persze, normális kapcsolatban megjátszott orgazmusok vannak, véletlen sem kommunikáltuk le egymás között a szexuális életünket... :D Az a rossz hírem van számodra, hogy a hozzád hasonlóak bénasága miatt, ami együtt jár azzal is, hogy abszolút nem tudtok odafigyelni a nők rezdüléseire, egy hozzám hasonlóan figyelmes férfinak nagyon egyszerű dolga van egy nőt a csúcsra juttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!