Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben a férfiaknak fáj/ kellemetlen élvezés közben, ha tovább mozognak, vagy ha a partnerük tovább mozog rajtuk? És a nőknek félbeszakad az orgazmusuk, ha a férfi abba hagyja a mozgást, vagy izgatást, ha mondjuk kézzel csinálja?
Változó. Az orgazmus az emberek 99%-ánál végigmegy ha már átlépte a határpontot, csak éppen sokkal kisebb intenzitással ha közben abbamarad az izgatás. A legjobb pillanatban vétek ukmuff abbahagyni :)
Élvezés után érzékenyebbé tud válni, de amíg tart a csúcs addig abba ne hagyd! :)
Én szeretem mikor elélvezek és párom még kicsit tovább mozog rajtam , ameddig ő is el nem élvez .
Az valami fantasztikus érzés .
47 F.
Nekem is fáj ha élvezés közben nem lassul be a mozgás nagyon (akár szopás ott tudja a párom hogy megáll és én mozgok ahogy jólesik, d_gásnál meg ugye én irányítom), de láttam már filmben akinek élvezés közben folyamatosan verték, szóval nem általános.
Ilyen hogy pont egyszerre élvezünk nem szokott lenni. Próbálj csendben maradni mert a kéjes hangok gyorsítják az orgazmust a férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!