Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mi volt?? Nem tudtam betenni a hölgynek,szabadkozott hogy "bocsánat,nagyon görcsös vagyok, majd következőnek kell kispárna a csipője alá? Van ilyen és erre mi a megoldás? Illetve ennek a nőnek fejleszthető a szexualitása?
35-40köztiek vagyunk, nekem több partnerem volt( 5-10közt) neki bizonygatja,hogy csak 1. Nem mintha számítana, de ha mégis...kisfaluból származik, tiniként erősen fogták erkölcsös nevelést kapott.
Szóval! Többször volt petting, amit (úgy tűnt /hangzott) eléggé élvezett,viszont másnap azt mondta "élvezkedtem rajta". Ami nekem úgy hangzott, mintha kötelességből hagyná és "élvezné". Ujjal/szájjal való kényeztetés közben nedves, a csikló
maszírozást mintha élvezné, de ujjal is elég fura felfedezni a vagináját. Merev szerszámmal megpróbáltam izgatni a csiklójat...mintha nem annyira tetszett volna neki. Be pedig tuszkolni se tudtam...mondjuk ettől az "izgató műsortól ""80%ra vissza lohadtam. "( de volt nem egy olyan nő akit pár másodpercig félárbócon is tudtam dugni.) Ennek a nőnek, és ez nem vicc több órás petting(csokolózás+simogatás )tetszene, ami alatt kb 3szor van hosszú merevedésem de a harmadik vaklárma után már nem áll úgy..
Nem látom milyen a "kapcsolat", de nekem a hétvégente (vagy 2 hétvégente) pár napot együtt vagyunk eleve nem kapcsolat kategória. Ha hónapok óta stresszeled a szexszel, nem csoda, hogy nem javul a helyzet, az se fura, ha romlik. Ezt is kipróbáltam már.
Nekem eleve nem az anyagi része lenne az, amit egy kezdődő kapcsolatban kidomborítanék, a jelen kapcsolattól függetlenül. Egy kapcsolat, főleg az ismerkedési szakasz rohadtul nem erről kéne szóljon. Se a furikázgatásról, se a felújításról, se a renoválásról, se más nagyobb anyagi befektetésről. Ha valóban hagytad magad pumpolni, azt sajnálom, tanulj belőle, de az érzelmi biztonságot nem ezzel lehet megalapozni. Ahogy azzal se, ha ráfeszülsz/feszültök a szexre. Mint írtam el kell ezt engedni. Az alapján, amit a 11-ben írsz még inkább így gondolom. Legközelebb meg időt, figyelmet és ne pénzt invesztálj a kapcsolatba. Ha valaki anyagilag akar hasznot belőled már a legelején, az legyen intő jel. A pénztől nem nedvesedik a punci, legfeljebb megveheted a nőt egy időre. De az nem kapcsolat, legfeljebb kölcsönös érdek kielégítés. Szerintem, de persze mindenki úgy él, ahogy tetszik.
A csajjal szakíts, ahogy a másik kérdésnél írják (tényleg mindkettőtöknek ez az érdeke) és vond le a tanulságokat. Ennyit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!