Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez most mi volt?? Nem tudtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi volt?? Nem tudtam betenni a hölgynek,szabadkozott hogy "bocsánat,nagyon görcsös vagyok, majd következőnek kell kispárna a csipője alá? Van ilyen és erre mi a megoldás? Illetve ennek a nőnek fejleszthető a szexualitása?

Figyelt kérdés

35-40köztiek vagyunk, nekem több partnerem volt( 5-10közt) neki bizonygatja,hogy csak 1. Nem mintha számítana, de ha mégis...kisfaluból származik, tiniként erősen fogták erkölcsös nevelést kapott.

Szóval! Többször volt petting, amit (úgy tűnt /hangzott) eléggé élvezett,viszont másnap azt mondta "élvezkedtem rajta". Ami nekem úgy hangzott, mintha kötelességből hagyná és "élvezné". Ujjal/szájjal való kényeztetés közben nedves, a csikló

maszírozást mintha élvezné, de ujjal is elég fura felfedezni a vagináját. Merev szerszámmal megpróbáltam izgatni a csiklójat...mintha nem annyira tetszett volna neki. Be pedig tuszkolni se tudtam...mondjuk ettől az "izgató műsortól ""80%ra vissza lohadtam. "( de volt nem egy olyan nő akit pár másodpercig félárbócon is tudtam dugni.) Ennek a nőnek, és ez nem vicc több órás petting(csokolózás+simogatás )tetszene, ami alatt kb 3szor van hosszú merevedésem de a harmadik vaklárma után már nem áll úgy..

márc. 25. 19:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kedves tizes 4 hónapot szántam már rá. De ha úgy nézzük több mint egy évet. Ház környezete esztétikusabbá vált, fa tüzeléses kazánnal fűt rengeteg fát vágtam pakoltam neki. Szó nélkűl megettem bármit főzött olyat amit anyánál sem. Sokat hordtam 150kmre az édesanyjához, anyagiag sokat bele tettem a kapcsolatba, munkát időt nem sajnáltam, férfi voltam a háznál. Rengeteg ölelkezős csókolózós estén, napunk volt, voltak több órás előjátékok semmi nem használ.
máj. 15. 17:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom milyen a "kapcsolat", de nekem a hétvégente (vagy 2 hétvégente) pár napot együtt vagyunk eleve nem kapcsolat kategória. Ha hónapok óta stresszeled a szexszel, nem csoda, hogy nem javul a helyzet, az se fura, ha romlik. Ezt is kipróbáltam már.

Nekem eleve nem az anyagi része lenne az, amit egy kezdődő kapcsolatban kidomborítanék, a jelen kapcsolattól függetlenül. Egy kapcsolat, főleg az ismerkedési szakasz rohadtul nem erről kéne szóljon. Se a furikázgatásról, se a felújításról, se a renoválásról, se más nagyobb anyagi befektetésről. Ha valóban hagytad magad pumpolni, azt sajnálom, tanulj belőle, de az érzelmi biztonságot nem ezzel lehet megalapozni. Ahogy azzal se, ha ráfeszülsz/feszültök a szexre. Mint írtam el kell ezt engedni. Az alapján, amit a 11-ben írsz még inkább így gondolom. Legközelebb meg időt, figyelmet és ne pénzt invesztálj a kapcsolatba. Ha valaki anyagilag akar hasznot belőled már a legelején, az legyen intő jel. A pénztől nem nedvesedik a punci, legfeljebb megveheted a nőt egy időre. De az nem kapcsolat, legfeljebb kölcsönös érdek kielégítés. Szerintem, de persze mindenki úgy él, ahogy tetszik.

A csajjal szakíts, ahogy a másik kérdésnél írják (tényleg mindkettőtöknek ez az érdeke) és vond le a tanulságokat. Ennyit tehetsz.

máj. 15. 18:08
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Vaginózisa lehet. Nem valószínű, hogy változik. Olvass utána. Akkor elég gyakori, ha valaki szexuális abúzusnak volt kitéve fiatalon. Lehet nem mondta neked el, van, hogy évekre eltemetik magukban a szörnyű élményt. Sajnos szex nélkül nincs felnőtt párkapcsolat. El kell hagynom őt.
máj. 16. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!