Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi erre a megoldás?
A páromnak nagyon fontos az én orgazmusom, úgy érzem túlzottan is. Heti 4-5 alaklommal szexelünk, és 4-ből 3 alkalommal nekem is van orgazmusom, ez persze tők jó. De ezt úgy éri el, hogy lemond a saját élvezetéről. Mindig az van, hogy mikor elmegyek, akkor kiveszi, és még percekig veri magának, hogy elélvezzen.
Ha én csinálom neki szájjal, akkor szinte olyan mintha nem is lett volna szex. Mert tart vagy 10 percig.
Tudom hogy visszafogja magát szex közben, hogy nekem tuti jó legyen, mert ő is ezt mondta mikor rákérdeztem.
De ez meg így olyan rossz érzés nekem.
Én azt szeretném hogy nemi is jó legyen mikor együtt vagyunk.
De nem tudom hogy érjem ezt el!
Megpróbáltam lovagolni rajta, és bírt vagy 5 percet.
Megkérdeztem miért.
Azt mondta azért, mert nem ő irányit, és így nem tudja visszatartani.
Szex közben is érzem mikor ritmust vált, látom hogy nem rám koncentrál sokszor, sőt van hogy picit ki is veszi, hogy ne menjen el.
Akkor most az lenne a jó neked ha megrakna visszatartás nélkül elmenne azt kész.
Te meg vagy elmész vagy nem?
Hát igen.
Nehéz az hogy egyszerre menjetek el.
Én sokszor megyek rapid randira ott gyorsan le a naci szopi aztán fel a szoknya és megy az aktus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!