Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás?
30+ korú nő vagyok. Érzem, hogy most már meg kellene állapodni, családot alapítani. A kapcsolatok elején mindig azt érzem hogy na ő lesz az, de fél-1év után elvesztem az érdeklődésem, ellaposodik a kapcsolat és más férfira vágyom. Utána ugyanez lesz megint.
Mit tehetnék, hogy ne ez legyen a vége?
Túl magasak az elvárások. Minden kapcsolatba úgy mész bele hogy "na ő fog televerni gyerekkel" aztán gyorsan rájössz hogy alkalmatlan rá és ki is ábrándultál.
A kapuzárási pánik miatt elfelejtettél minőségi szelekciót végezni a jelöltek között, így a leggagyibb idióta is boldogan cigizik az erkélyen amíg te magadat törülgeted. Ez nem tesz jót az önbecslésednek. Viszont ha ezek után sem érzed kínosnak, akkor szimplán annyi a bajod hogy kijött belőled a r*ancvér, és fedösztorikkal próbálod altatni a lelkiismereted
Nem vagy elég körültekintő.
(Más kérdés, ha valaki ilyen idióta, akkor engem már helyből nem érdekel, de nem ez volt a kérdés... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!