Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a megoldás?
30+ korú nő vagyok. Érzem, hogy most már meg kellene állapodni, családot alapítani. A kapcsolatok elején mindig azt érzem hogy na ő lesz az, de fél-1év után elvesztem az érdeklődésem, ellaposodik a kapcsolat és más férfira vágyom. Utána ugyanez lesz megint.
Mit tehetnék, hogy ne ez legyen a vége?
Józanul kéne ismerkedni, s listázni a külsőt-belsőt, hogy mit keresel egy férfiban és kipipálgatni, ami megvan… plusz jól érzed magad vele, vagy csak pillanatnyi öröm?
Ne keresd a Hollywood-i tökéletes férfit, aki nem egy aduász, de amugy tetszik és jó vele lenni, az már jó és menj végig a listádon közbe…
U.i:
30+-os férfiakban, akik szintén nem keltek el, nincs annyi energia és hajtás az ismerkedés terén, mint tizen-huszon évesen nyilvánvaló…
#15 bennem is van hajtás est potenciál. Csak így negyven évesen már kinőttem a csiki csuki játékokból. Azért nekem már elég ez a most együtt vagyunk vagy nem? Most nem tudom mi lenne jó, vagy nem tudom mit akarok , ha szex kell is csináljuk a felesleges köröket. De lehetne ide sorolni ezer dolgot.
Nem hinném hogy az ember nem akar hajtani ha lát valamiben potenciált. Csak valószínűleg a többség aki idősebb felismeri a jeleket mikor nincs értelme foglalkozni a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!