Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a megoldas ha a partnerem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldas ha a partnerem nem tud kielegiteni szexualisan?

Figyelt kérdés

Nagyon valoszinu, hogy velem van a problema. Szex kozben ragorcsolok a dolgokra, az pedig hogy latom rajta mennyire akarja az orgazmusom csak megjobban neheziti a "relaxalast".

Nem igazan kivanom mar a szexet mert tudom hogy nem fogok elmenni. Mellesleg regen nem voltak jo elmenyeim az aktussal.

Pedig vagyok a szenvedelyre, es a partnerem is nagyon szereti a szexet. Ugy erzem en mar nem annyira tartom fontosnak.

2023. dec. 6. 15:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Szexológus, pszichológus segíthet.
2023. dec. 6. 15:47
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is szexuálpszichológus
2023. dec. 6. 15:58
 3/15 anonim válasza:
100%

Másnál is volt ilyen vagy csak nála?

Nagyon nem mind egy

2023. dec. 6. 16:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
"Mellesleg regen nem voltak jo elmenyeim az aktussal."
2023. dec. 6. 16:04
 5/15 A kérdező kommentje:
3. Marmint mi? O a masodik partnerem. Az elso volt az akinel rossz tapasztalatokat szereztem, egy evvel ezelott
2023. dec. 6. 16:29
 6/15 anonim válasza:
16%

Hú itt gondok vannak az ertelmezessel.

Látom anyukám k..ni tudtok de hogy egy szöveget értelmezni nem tudsz az gáz

2023. dec. 6. 16:39
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Pedig ide elég valószínű, hogy külső segítség kell, mert még nem vagy túl az első partner által okozott traumákon.
2023. dec. 6. 18:27
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Ott a válaszod is azzal a szóval, hogy nem tartod fontosnak. Ez miért van vajon? Ugye? Írod, hogy vágsz rá, de tudod, hogy nem megy. Dönts úgy, hogy menjen! Engedd el magad! Máskép nem fog menni
2023. dec. 7. 13:31
 9/15 A kérdező kommentje:
8. Gondolom te sem no vagy, mert a ferfiak mind olyan egyszeruen mondjak hogy engedd el magad es ne gorcsolj ra meg agyalj.
2023. dec. 7. 14:48
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok és látom,hogy nem igazán érted miket írsz. :)))
2023. dec. 7. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!