Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a problémámmal mit lehetne csinálni vagyis mi lehetne rá a megoldás? F26
Figyelt kérdés
Ami fontos így az elején az az, hogy 26 éves létemre még soha nem szexeltem (tudom már ez fura alapból). Alapjáraton se nagyon érdekelt viszont egy ideje bizonyos emberek hülyesége miatt olyan szinten megutáltam ezt az egész kapcsolat meg szerelem meg minden egyéb más dolgot, hogy akárhányszor romantikus jelenetet látok akár filmbe vagy sorozatba akkor rendesen ideges, dühös leszek és próbálom más hangalá festéssel kibirni a jelenetsorokat. Mondjuk például ott vannak ketten egy szobában és szépen lassan forr a levegő közöttük amire én mondjuk előkeresem a Slipknot Custer dalnak a koncert felvételét és az megy a háttérben amíg nem lesz vége a romantikus résznek. Máskor pedig olyan van, hogy már szabályosan rosszullétig idegesítenek a látottak mert akkor jutnak eszembe, hogy mások szerelmi dolgai miatt mennyit szenvedtem és abban a pillanatban próbálom eltüntetni magamban.2023. nov. 15. 06:58
1/7 anonim válasza:
Senkit nem érdekel a te lelki bajod.
Menj esetleg orvoshoz.
2/7 anonim válasza:
Az ilyen filmes megjátszott szexjelenetekkel nem tudsz mit kezdeni. Ezek csak azért vannak, mert a filmkészítők is pontosan tudják, hogy maga a film (pl. tinihorror kategóriában) nem nagy durranás, de azért el is akarják valahogyan adni pár cici-/popsivillantással.
Próbálkozni ugyan lehet az ignorálással (bár kár külön energiát pazarolni erre), mert teljesen nem tudsz elzárkózni a szexualitás bármely formájának látványától, hiszen akkor még az utcára se mehetnél ki.
Annyit tudsz tenni, hogy ha nem áll módodban változtatni, akkor beletörődsz a jelenlegi helyzetedbe.
3/7 anonim válasza:
Szerintem menj pszichológushoh, vannak bajok.
4/7 anonim válasza:
Szerintem te beteg vagy.... pszichológiailag.
6/7 anonim válasza:
"akkor jutnak eszembe, hogy mások szerelmi dolgai miatt mennyit szenvedtem"
Hát ez hogy volt?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!