Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a megoldás? 44 férfi vagyok
A gyerekek és a pénz miatt vagyunk együtt..
Én előhoztam már, Hogy engedjük el egymást és osszuk el ami van..
Erre jött azzal,hogy ezt meg azt a gyereknek vettük….
A vége az hogy én jöhetek el albérletbe semmi nélkül…
Perelni érdemesebb e? Vagy maradni és szeretőt keresni?
Esteleg van olyan nő aki hasonló helyzetbe van?
Érzelmi zsarolás amit csinál…
Úgy van egy másik nőnek ne vigyem a javakat…
Magyarul mehetek üres zsebbel,
Vagy maradhatok és ennyi…
Megjegyzem a nagyobb részét én hoztam ősze…
5#
Mehetek de üres kézzel…
Mert rá fogja Hogy el veszem a gyerekemtől..
Mert ez zsarolás és haszon lesés, drága.
Gondolom a gyerekek elég nagyok, ahogy pedig idősödnek meg fogák érteni azt, ha két ember nem fér meg egymás mellett jól azt nem szabad hagyni elfajulni.
Merj lépni. Kezdetben csak egyeztess, informálódj egy ügyvéddel. Kérdezni nem bűn és szinte jelképes ár az életedért cserében.
Sok nőtársam visszataszító még számomra is, hogy milyen szinten ki akarják semmizni a férjüket, azt akit egykor mennyire szerettek.
Mindent maguknak akarnak, az helyett, hogy komprumisszumot kötnének és pl apaként ugyanúgy támogatnád őket.
Én szüleim is ezt tették, amikor váltak.
Felesbe fizették a tankönyveimet, ruhákat stb.
Anya mindig korrekt volt.
Volt olyan is, hogy inkább nem vett meg magának alap dolgokat se, mert ránk szánta.
Próbálj meg vele nyugodtan beszélni, legalább a te részedről legyen nyugodtság, hogy arra se tudjon mutogatni, hogy viselkedsz.
Ha nem megy, akkor ügyvéd.
Ne akarj olyan papucs életet, amibe belekezdett apám a másik kapcsolatában.
Behódolt a párjának, aki egy manipulatív nő és csak banknak használja apámat...
Egészsége egyre rosszabb, lelkileg megfáradt, elhízott stb.
Ne akarj arra a sorsra jutni, hogy csak létezel.
Hú, ez nehéz, és nem szeretem a " ha én a te helyedben lennék" mondatokat...
Szóval, itt több tényező játszik... játszana nekem.
1. A gyerek, ami a legfontosabb , vagy annak hiánya, vagy éppen a gyermek lelki" sérülése " kinek mennyire fontos, vagy megoldható e viszonylag jól az elszakadás, mért ha igen, nem szerető, semmi ilyen, válás, vagyonmegosztás.
2. Saját magadat ne semmizd ki. Ezzel zsarolni ócska, kicsinyes dolog. A házasság ideje alatt szerzett vagyon közös ( kivéve, ha van szerződés külön vagyonról).
3. A szerető okésnak tűnhet, de kérdés, hogy az majd hogyan alakul, elfogadja e, hogy félig meddig vagy vele, jönnek e érzelmek, stb
Ennek megfelelően nálam leginkább a válás, és az új kezdet jönne, de a gyermek kérdése nagyon fontos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!