Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez most mi volt?? Nem tudtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mi volt?? Nem tudtam betenni a hölgynek,szabadkozott hogy "bocsánat,nagyon görcsös vagyok, majd következőnek kell kispárna a csipője alá? Van ilyen és erre mi a megoldás? Illetve ennek a nőnek fejleszthető a szexualitása?

Figyelt kérdés

35-40köztiek vagyunk, nekem több partnerem volt( 5-10közt) neki bizonygatja,hogy csak 1. Nem mintha számítana, de ha mégis...kisfaluból származik, tiniként erősen fogták erkölcsös nevelést kapott.

Szóval! Többször volt petting, amit (úgy tűnt /hangzott) eléggé élvezett,viszont másnap azt mondta "élvezkedtem rajta". Ami nekem úgy hangzott, mintha kötelességből hagyná és "élvezné". Ujjal/szájjal való kényeztetés közben nedves, a csikló

maszírozást mintha élvezné, de ujjal is elég fura felfedezni a vagináját. Merev szerszámmal megpróbáltam izgatni a csiklójat...mintha nem annyira tetszett volna neki. Be pedig tuszkolni se tudtam...mondjuk ettől az "izgató műsortól ""80%ra vissza lohadtam. "( de volt nem egy olyan nő akit pár másodpercig félárbócon is tudtam dugni.) Ennek a nőnek, és ez nem vicc több órás petting(csokolózás+simogatás )tetszene, ami alatt kb 3szor van hosszú merevedésem de a harmadik vaklárma után már nem áll úgy..

márc. 25. 19:13
1 2
 1/13 mantis religiosa ***** válasza:
75%

Előfordul ilyen, nem lehet tudni a pontos okát. Lehet, hogy nem kíván, csak hagyja magát. Ha többször is így jjársz, akkor viszont felejtős a dolog.

Legalább kárpótolt valamivel?

márc. 25. 19:23
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Az is lehet, hogy te rosszul értelmezed a viselkedését. Ha szereted, dobj rá még sok idöt, energiát, ha meg csak kis digidugis idötöltés számodra, akkor köszönj el töle.
márc. 25. 19:34
 3/13 A kérdező kommentje:

1es!! Szexuális értelemben nem, csókólgatna de kb napi több óra csók simogatás szex nélkűl,annyi ér mint a Legényanya motor nélküli traktorja.

2! Es 2 hónapja játszuk a.párkapcsolatosdit, minden 2ik hétvégén 1,5-2-3napot együtt vagyunk+minden 2ik délután.

márc. 25. 20:23
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Nincs szexuális kultúrája a hölgynek, nem alakult ki. Úgy tűnik érzelmileg nem kötődsz hozzá. Szerintem engedjétek el egymást.
márc. 25. 20:39
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Ha ennyi idősen egy partnere volt, akkor neked kellene tanítgatni, és türelmesnek lenni, és nem panaszkodni, nyafogni
márc. 25. 23:58
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Tök nyilvánvaló mindenből, amit leírsz, hogy erősen gátlásos a szexualitással kapcsolatban, már a neveltetése is erre predesztinálta. Ha ez önmagában nem lenne elég, melletted se tudja elengedni magát, ami nem csoda, mert lejön, hogy nyűg neked ez az egész.
márc. 26. 02:32
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Nyilvánvaló, hogy te csak a behatolást, a szexet látod ebben.

Nem igazán gondolom azt, hogy neki te vagy a megfelelő partner.

Gátlásos, idő kell neki, mégpedig sok idő, amihez neked láthatóan nincs meg a türelmed.

Igazából ennyi a szitu.....

Engedd el, jobb lesz mind kettőtöknek!!

márc. 26. 06:16
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Volt nekem is ilyen szexpartnerem, nedves volt, de nagyon szűk, egyszerűen nem tudtam betenni neki. Mondjuk ez egy 20 éves csaj volt, és nagyon vékony.
márc. 26. 20:44
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
35 folott vagytok, 2 honapja egyutt es nem lehet vele szexelni. Ugyan mennyi ido kene meg neki? Ez off, en nem tennek bele tobb energiat.
márc. 26. 23:03
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik oka annak, hogy nem igazán tudom ràvenni magam a társkeresésre épp ez a mentalitás.

Nagyon szűk vagyok, nehezen nedvesedek, sajnos soha nem a két puszi és mehet a menet típus voltam. Hidd el, nekünk se nagy öröm, ha "macerás" a szex.

Szintén 1 partnerem volt eddig, mondjuk ő 8 évig, de aktív szexuális élet mellett is minden alkalommal kb olyan volt, mint az első, főleg, ha normális előjáték se volt. Gondolom így 1,5 év kihagyás után mit tudnék produkálni elsőre...

Van, aki eleve szűkebb (a vagina se egyen gyártmány, ahogy a farokból van nagyobb, kisebb, vastagabb, vékonyabb, úgy a hüvelyből se csak egy méret létezik. És ez rohadtul nem kor, testsúly, vagy "használtság" függő.

Arról nem is beszélve mennyit számít, ha van egy megfelelési kényszer, egy trauma, vagy egyéb okból (pl neveltetés) kialakult pszichés gát.

Nagyon nem neked való ez a nő és nagyon nem kéne se a szexet se ezt az izét, amit te kapcsolatnak titulálsz erőltetni. Te dugni akarsz, neki meg valaki kéne, akire érzelmileg is számíthat, aki rászánja a türelmet, időt, mert valóban társnak tekinti.

máj. 15. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!