Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a kockázatos szexuális viselkedésről, amikor egy nő (negyvenes) lefekszik védekezés nélkül egyéjszakás kalandokban, egyszer élünk felkiáltással, milyen személyiségzavart takar ez?
Tehat amikor egy nőt nem érdkeli az egészsége, nem fél a betegségektől, kockára teszi a lelki testi épségét, tehát “modern” életmódot folytat, “nálad vagy nálam” típusú szexbarátságok, ahol még hosszas csettelés után sincs fogalmunk a masik egeszsegi állapotáról……
Szerintem az ilyen nő valahol gyűlöli, legalabbis nem tiszteli önmagát, nem ad két garast a saját biztonságára, mindenképpen lépést akar tartani a korral, nem akar begyöpösödöttnek tűnni, vagy az adott szexualis együttléttől reméli, hogy végül “társra” talál.
Valahol nagyon hiányzik a megfontoltság es emiatt is elég önpusztító dolognak tűnik a szextinderezés, az üres értelmetlen kapcsolatok hajkurászása, amelyek nem utolsósorban veszelyesek nemcsak fertőzés szempontjából de sok ilyen tinderező nőt ölt meg a talalkapartnere éppen a nő lakásán.
Aki magányos es kétségbeesett, mégse kéne ezekkel a lehetőségekkel élni esetleg. Ti mit gondoltok?
Mennyire degradálóak, leépítőek ezek a kalandok?
Sok közepkorú elvált nő van akiknek nincs lehetőségük ismerkedni es ilyen helyzetkbe sodorják magukat, amely ritkán végződik jól.
Egy amerikai előadó szerint minden egyejszakas kalandot hajszoló szemelyisegzavaros , pszichopata vagy szadista, ugyanis a pszichopata egyik jellemzője valaki esetleg szexualis “felhasználása” rövidtávú örömre, érzelmi kapcsolódás igénye nélkül.
Kivancsi vagyok ti hogy látjátok, főleg a 40-50 es korosztaly…..
Francba.
Azt hittem, hozod a statisztikákat, hogy aztán együtt kárörvendjünk a gumi nélkül f@szkörhintázó kiégett elvált milfeken, meg az otthonukban legyilkolt első tinderrandis áldozatokat is jól meghibáztattuk volna, közben összeállt volna belőle valami rájuk jellemző pszichotikus motiváció, erre lepattintasz.
Ez így sosem derül ki, mélységesen csalódott vagyok.
#25 Nekem is ez jön le a kérdésből.
Szegény kérdezőnk próbált a moralitás nagyszínpadára állni. Ha már minden szingli nő megdugatja magát mindenkivel, csak vele nem, akkor legalább így próbálta volna megnyugtatni magát, hogy mindegyik erkölcsileg romlott és szellemileg leépült, bezzeg ő... :D
Sajnos a nép most nem követte a leghangosabb hülyét, így mindenki hülye, ő meg kinevezte magát helikopternek. :D
Kérdező azt sérelmezi, hogy vele nemhogy gumi nékül, de gumival sem dug senki.
Itt adja ki a frusztrációját, amit az unalmas, silány, sanyarú élete okoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!